MEDE-RAID 4.0 – “SYD”

– Store flotte skæl og lækre gyldne kulører….

– Afslutningen på mit Midtjyske mede-raid bestod i en enkelt times fiskeri i en spændende sø syd for min basecamp i Herning. Jeg havde ved en tidligere lejlighed spottet noget der kunne ligne en karpeside gennem det grumsede vand – jeg tænker Græskarpe?! – Og hvis jeg kunne drible sådan éen på land, ville det være et perfekt punktum for min vilde Nord-Øst-Vest-Syd-“hærgen” ved de lokale medevande….

– På vejen meldte der sig en rumlen i mavsen, – så jeg tænkte, at der bare skulle “hældes noget godt i sækken” for at gøre den glad igen… Tankstationen lokkede med et par franske, – dog var sulten ikke til meget mere end halvanden, og resten blev glemt i bunden af bilen. Sjusk – men det viste sig snart at blive en max heldig beslutning……

En halv time med bundmedet majs, gav en enkelt berøring. Men den begrænsede fisketid gjorde, at der snart skulle noget mere action til. Desværre måtte jeg glo forgæves efter brød i tasken, men kom så i tanke om mine franske leftovers i bilen. Med den beskedne brød-beholdning måtte jeg nøjes med at tyre tre mindre stykker af den franske ud i “suppen”. Kort efter var der sgu liv!!! – Den havde jeg ikke lige set komme… – Jeg knaldede en lille stærk 3-krog halvanden meter efter wagglerflåddet – smaskede lidt af det nu halvtørre flute på – og så ud i uro-området. – Mit jagtinstinkt var skærpet, for min succes med overfladebrød fra slut maj var helt frisk i erindringen!
(https://ulfisk.com/2018/05/30/skaeller-i-hus-ul-art-39/)

Kort efter var jeg hooked op!. – Og den spinkle Daiwa-budgetpind stod i den smukkeste bue. – Det blev den så ved med de næste 12 intense minutter, indtil jeg efter en tuuung og max sej “menings-udveksling” kunne nette en fantastisk smuk  og stooor – og set i forhold til den spinkle pind – gigantisk Græskarpe – Vildt nok…. 🙂

– Se den lige!!! -Grov “Græsser” –  Og så på en UL-stang til 300,- kroner 🙂

Fighten var i øvrigt lang nok til, at det med den ledige hånd lykkedes at klargøre kamera, vægt, målebånd og et intermistisk underlag i form af en våd pose. Så håndtering og fotografering tog minustid, og snart efter kunne jeg med kæmpe tilfredshed se den enorme fisk glide ned i dybet. Længden var i øvrigt på hele 89 centimeter, mens vægten viste 8,22  – minus nettet kunne jeg notere den til 7,72 kilo!

Tyk – Lang – Hamrende Flot! – Og i øvrigt min næsttungeste UL-gevinst til dato 🙂

Og dermed fik jeg eftertrykkeligt optimeret min gamle “græsser”-PR
(https://ulfisk.com/2016/07/15/magnifique-belgique/) med 1,97 kilo.
– Den blev i øvrigt også taget på overfladebrød, – good sport!!! 🙂

Hermed endte mit mede-raid med syv arter: Gråskalle, Rudskalle, Suder, Græskarpe, Solaborre, Aborre og Grundling. Og 10 x PR! 🙂
Se opdateret liste: https://ulfisk.com/om-mine-fangster/rekordlisten/


Her kan du læse de første 3 afsnit fra denne “syrede” mede-rundtur:

https://ulfisk.com/2018/07/02/mede-raid-1-0-nord/
https://ulfisk.com/2018/07/02/mede-raid-2-0-oest/
https://ulfisk.com/2018/07/03/mede-raid-3-0-vest/


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s