MEDE-RAID 3.0 – “VEST”

– Vellykket Sudersats vest for Herning – så smuk en fisk!

– Vel ankommet på det vestlige spot, røg regnormene retur i tasken og en ny dåse majs blev poppet. – Og krogstørrelsen returnerede ligeledes til 10’eren – som jeg – med beskeden optisme – regnede med ville passe perfekt ind i munden på en +40’er Suder….. – Og netop den størrelse vidste jeg, der var gode muligheder for i dette vand, – men kunne jeg finde de gule super-fightere?

Jeg fandt en skyggefuld plads – yderst tiltrængt efter Nord og Øst-lokationernes heftige solskin. – Og så lige en kølig pilsner til at hygge med – medefiskeri er sgu nice! Jeg forfodrede med en stak majs og fandt faktisk ud af, at den bekedne vandstand og enkelt solstrejf gjorde det mulig at se hvilke fisk der cruisede rundt. – Og snart var der godt med Gråskaller, som mæskede sig i mine majs. Det fik mig til at koncentrere mig om den kolde øl, og jeg afventede egentligt bare, om der kom noget mere spændende ind på foderpladsen…..
– For Gråskallerne havde jeg ligesom hilst på tidligere….

Men så skete der for alvor noget, – pilsneren blev bundet og flåddet blev lagt ud. – For en håndfuld store mørke skygger kom daskende….

Yes sir, – så kom der en gul +40’er på land!!

“Støvsugeren” blev tændt på den forreste i Suder-flokken, og første “oprydning” gik ud over min dobbeltmajs-agnede krog. Og så var der fandme gang i den. – Hold da magle hvor fighter sådan en gul drønnert altså godt!!. Men op i “sækken” kom den, mens jeg fik gjort kameraet klart.  Og sikke nogle fine skud jeg fik mig!. Det var et fint eksemplar på 44 centimeter og lige på den sjove side af et kilo. – En fisk som havde haft halen i nærkontakt med en af søens gedder, men ellers bare gudesmuk! – Dermed en længe ventet PR med en +40’er.

Fighten gav uro på pladsen, og der gik en halv time, før der igen var en enkelt af de gule ude foran mig. – Og denne gang blev det for alvor visuelt – og nervepirrende…. Jeg fulgte koncentreret dens bane og fik forsigtigt  mit ultralette rig placeret en meter foran. Og så skete det igen – fuld smadder på fightbarometeret, inden endnu en top lækker Suder kom på land. Denne gang i helt igennem perfekt udgave. – Lidt kortere med sine 43,0 centimeter, men tungere med fine 1,18 kilo.

Suder-PR nr. 2 og anden gang på en halv time jeg nåede målet om en +40’er Suder 🙂

Dermed var jeg allerede oppe på 8 nye rekorder på dette mederaid, og det var endda ikke helt slut endnu. Jeg sluttede nemlig af med en Rudskalle som var større end den fra dagens første stop. – Ikke just nogen kæmpe med sine 23,0 centimeter, men alligevel PR nummer 9 på denne forrygende vanvidstur… 🙂

Smukt klædt på i gyldne og postkasserøde farver: Rudskalle 23,0
– Happyface med gyldne lækkerier 🙂
– Farvel og tak for en fed oplevelse

– Og så måtte “kareten” vendes mod syd og dagens sidste stop…..


– Andre indlæg i denne serie af skriverier fra mit mede-raid:
https://ulfisk.com/2018/07/02/mede-raid-1-0-nord/
https://ulfisk.com/2018/07/02/mede-raid-2-0-oest/
https://ulfisk.com/2018/07/03/mede-raid-4-0-syd/


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s