MEDE-RAID 1.0 – “NORD”

Rigtig fin Gråskalle:. – Og lige præcis den +30’er jeg havde klasket på “ønskelisten” inden afgang

-Jeg havde fået en idé om at jeg ville “skyde med skarpt” via mit UL-Medegrej, så “Budgetpinden” i form af den billige Daiwa Sweepfire 6,0’er  (https://ulfisk.com/2017/04/20/nyt-budget-setup/) blev gjort klar, – og masser af dåsemajs og nogle små regnorme blev smidt i øsen.

Planen var at angribe fire lokale vande i omegnen af Herning, – en mod Nord, en mod Øst, en mod Vest og sidst en mod Syd. Arts-målsætningen lå i omegnen af: Et par Rudskaller, en +30’er Gråskalle, en “ordentlig” Solaborre, et par Grundlinger, en +40’er Suder og gerne en “god” Karpe.

– Og det blev en hæsblæsende rundtur med fede udfordringer til UL-pindene, masser af fights, nye arter og en sværm af nye personlige rekorder. – Her er rapporten fra den nordlige lokation: “Skalle-jagt”…

– Jeg fik tyret et par håndfulde majs ud ved to af den lille hygge-sø’s
åkande-plamager, og snart lå det lille hidsigtrøde waggler-flåd og vuggede klos op ad den ene. Mine to store majskorn på krogen var et forsøg på at sortere de midste skaller fra, og det lykkedes så’n semi… Et par mellemstørrelse Gråskaller var en tur på det tørre, inden mit flåd meget bestemt blev trukket under. – Og denne gang var det der ruskede i den anden ende “som bestilt” – en pænt stor Gråskalle!

– Genudsætning af den super fine Gråskalle

På land kunne jeg måle det flotte “sølv-lyn” til hele 34,0 centimeter, og dermed var “raidet’s” første PR allerede i hus! – Vægten sagde i øvrigt 430 gram, – så det var et eksemplar som var godt i stand 🙂

Første del af missionen var fuldført – “En god Gråskalle” – men hvad med den gyldne Rudskalle?. – En art som jeg kun har haft på land via tørfluerne, og som dermed kunne blive ny art på UL-gearet…

Fluebenet kunne sættes bare 10 minutter senere, – da den smukke guldklump herunder også lige ville smage på mine majs 🙂 – PR x 2!

Et eksemplar af den smukke gyldne Rudskalle var også på land. – Ny art på UL’eren 🙂

– Og så var det ellers videre østpå mod næste UL-udfordring….


Indlæggene om de efterfølgende 3 stop kan læses via disse links:

https://ulfisk.com/2018/07/02/mede-raid-2-0-oest/
https://ulfisk.com/2018/07/03/mede-raid-3-0-vest/
https://ulfisk.com/2018/07/03/mede-raid-4-0-syd/ 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s