FIRE PUTTERE 2.0

Dagens Put & Take-fiskeri gav lidt udfordringer….

Som artsjæger man går efter alt med skæl, og der skal bare høvles flest mulige arter på listen i løbet af sæsonen!. – Og med 72 arter i 2021-sæsonen, hvor af de 69 var på det ultralette gear, så skal der altså rykkes fra land i 2022!… – Og så går ørredsøernes specialarter absolut heller ikke fri…. – På søndagens tur måtte jeg dog konstatere, at jeg ikke fik fat i de arter som jeg gik efter…

Første stop var ved Loch Nees hvor jeg ville forsøge mig på de flotte og stærke Brøddinger, men dem fik jeg ikke rigtigt i tale. – Et par følgere und nichts weiter… Herefter dinglede jeg 10 minutter nordpå til den nærliggende Bøvling Put and Take, – Og så var der godt med flex i pinden!. Jeg havde rigget min nye 4-delte rejsestang til – en fin lilla sag på 6,5 fod med en kastevægt på 2-7 gram. – Den fik allerede masser af fightlir i femte kast, leveret af denne herlige bækørred:

– Arh den var sgu meget fin denne halvmeters bækørred

En fin test af ny pind nummer 2, – den spiller sgu max :-). – Testuren med den første nyindkøbte rejsepind kan i øvrigt læses her: “FIRE PÆNE PUTTERE“. Og der var flere gode fights i vente til det nye “lilla lyn”, da tre forslugne regnbueørreder også ville lege med. – Dermed endte jeg igen med 4 styk på land, som ved min nylige tur i Ox River. – Jeg var dog egentligt mest interesseret i Bøvling-søernes guldørreder, men dem så jeg desværre ikke rigtig nogle af :-).

– Fiskene var i øvrigt meget interesserede i mit 40 år gamle retroblink i den smækre bolsjestribede farvekombination, – et UL-blink som også gjorde det godt på denne heftige tur: “LÆKKER “LOCH”-TUR“.

Jeg sluttede lidt før tid da vejret gik amok, med en voldsom vind “smukt” garneret med både hagl og TORDEN!!!…. Kom nu snart med noget ordentligt vejr for fan….

Den top-godkendte nye WFT Penzill Blackberry ses her på turens regnbue-stak…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s