SEKS PÅ STRANDEN….

– Holy Mackarel hvor jeg elsker kombien at strand, grove makrel og UL-gear

– Det stank langt væk af strandmakrel torsdag aften – varme, østenvind og klart vand skulle udnyttes, så waders og vandflasker blev tyret i bilen – Aggers lange strande skulle gennemprygles med UL-gearet….

– Jeg ville prøve de mere nordlige strande og høfder i forventning om at der nok var en del “trafik” på den sydlige kæmpemole, og det var et ret godt valg. Jeg havde – ud over en del nøgenbadende turtelduer (åbenbart en Agger-ting 🙂 ) –  syv spændende høfder med tilsvarende lange mellemliggende strande helt for mig selv, så det var bare med at få nogle kilometer i benene og noget saltvand på mine små blanke blink.

Der gik laaang tid inden der var aktivitet, og først da solens styrke aftog en smule, fik jeg den første vilde tur i makrel-karusellen! – Føj satan hvor er den art bare perfekt til UL-fiskeri – de fights er heeeelt forrygende. – Og når landingen skal foregå direkte fra stranden med meterhøje bølger er det sgu heftigt, råt, intenst og vanvittigt fedt!

– Første tunede minitun på land – wildwing-stangen blev flået godt igennem

Det blev til 6 på stranden og senere en 15-20 stykker fra høfderne.
– Jeg havde en våd drøm om at ramme en Havbars, men dem så jeg intet til desværre, – jeg er dog ikke i tvivl om at det er det rette sted!.

– Til gengæld var snitstørrelsen på makrellerne yderst imponerende, da kun nogle få sneg sig under 40 centimeter mens resten var helt op til 43! (Ny PR igen da denne allerede blev slået: AGGRESSIVT I AGGER ) Sådan en aften bliver bare ikke bedre!

– Stor og tyk – endnu en makrel tabte til UL’eren og måtte en tur på land

Læs evt. om sidste års succes med strandmakrel på UL, – dengang var det endnu federe, for det foregik i shorts og bare tæer 🙂 :  ØNSKESCENARIET…


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s