ØNSKESCENARIET…

– UV-foto, – ikke bare af en tilfældig Makrel – men af min allerførste UL-STRAND-Makrel 🙂

– Anden halvleg af denne omgang østenvind gav mulighed for at få konverteret et stort  ønske om til virkelighed… – Nogle drømmer om åens store laks, andre om søens grummeste geddemama og andre om medevandets tungeste karpe, – mit ønske er noget mere ydmygt: – Jeg vil egentligt bare gerne hapse en fightglad Makrel direkte fra vores fantastiske Vestkyst……


– Og det skulle helst foregå med absolut minimal udrustning: UL-pind, et enkelt 7 grams blink, shorts, T-shirt og intet andet. – Og som en meget vigtig detalje; – tossende rundt i knædybt vand i bare tæer. – Så’n lidt tropisk flat-fish-style…. Om det lykkedes…?:

Feeed fight, håndlanding, spæne til kamera og big-smile-posering….. – Katjiiiinggg!. – Smilet siger vist alt om hvad denne fine makrel betyder for UL-galningen 🙂 (- og hurra for selvudløserfunktionen…)

Og fandeme om den ene ikke hurtigt blev til en hel håndfuld – mission fuldført!!! Alle var i ganske stabile størrelser og lå i intervallet 35-40 centimeter, og vanvittigt godt fightende i de brusende bølger. – Lige præcis det scenarie jeg har efterstræbt i de sidste 5 år…. 🙂

– De kraftige/fede sensommermakreller er suveræne fightere.
– 4 af 5 genudsat. En blev aflivet og hostede en brisling op (- Hov, den art mangler jeg da!… 🙂 )

– Vil du også prøve det danske svar på tropisk fiskeri, så hold UL-pinden tunet, afvent et par dage med varme og østenvind, og så ellers af sted til et vestkyst-stræk med dybt vand ved stranden. – Det kunne være Bovbjerg, Trans og Langerhuse. Din bedste chance ligger især ved aften- men også ved morgenfiskeri. K & B herfra.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s