AGGRESSIVT I AGGER

– Årets første makreller blev landet tidligere end vanligt – og med ny PR 🙂

– Jeg har gennem de sidste tre sæsoner haft lyst til at UL-teste den lange høfde 72 i Agger, og sandelig om ikke det lykkedes midt på ugen. – Vinden var i øst og bølgehøjden for nedadgående, så forholdene burde være fine til et sats på “what ever comes around”….
– Og Agger skuffede ikke!

Lad det være sagt med det samme – Agger skal prøves igen! Snart!
– Og jeg fandt ud af jeg kan ramme molen på kun fem kvarter (fra Herning)… – Jo, den der nye Holstebromotorvej åbner altså op for nogle fede lokationer for en kyst-hungrende midtjyde!
– Det Agger-område er altså sindssygt spændende på artssiden, – det er der ingen tvivl om efter denne aftens fiskeri!. – Jeg havde en våd drøm om at ramme en havbars, men den blev hurtigt glemt da andre arter efter en halv times fiskeri begyndte at stemple ind 🙂

– Første fisk på land blev denne lækre sag: En rigtig fin Mørksej

Sejen huggede meget hårdt længst ude i kastet, og fightede overraskende længe og sejt..(hehe).  – En lækker art og allerede anden gang jeg rammer den i sæsonen. Nice 🙂
Kort efter var der igen en meget kontant skabning som smadrede til det lille blink, og så var der ellers fest! – Makrelfest!

– Første sprællebasse var på knapt 40 centimeter. SÅ fedt!

Det blev til yderligere tre af de vilde “turbo-tun”, inden jeg ramte den på topbilledet. – En lille flok gik meget voldsomt til en gruppe småfisk bare fem meter ud for mine støvlesnuder, så et lille vip med den spinkle stangtop var nok til at ramme dem lige i nakken. Og i et halv spring ud af vandet tog en ordentlig bassefar agnen meget voldsomt.
Havde man glemt at makrellen fightmæssigt er naturens ypperste gave til UL-spinnefolket, så fik denne heftige hystade da lige slået det fast igen… – Og med hele 42 centimeter fik jeg lige hævet min PR med knapt 2 cm, – sådan!! 🙂

Lyset forsvandt og det blev halvkøligt, men lige inden aften blev til nat, serverede Agger lige endnu en PR til UL-listen…: En rigtig dejlig torsk havde luret på min agn, og kom meget aggressivt op fra bunden hvor den overfaldt den lille Filur (Hansen Filur 10 gram blå/sølv) kun en lille meter fra molestenene! – OK – et pænt chok alligevel 🙂

– Så blev UL-PR’en på torsk hævet fra 38 til 40 cm, – det går den rigtige vej 🙂

Torsken hugger hårdt til, men er ikke den vilde fighter, så den var snart i nettet. – Og jeg bliver sgu så glad i låget når jeg ser de kyst-torsken. – Det virker heldigvis til at det er art som man – set med optimistiske briller – efterhånden godt kan vænne sig til 🙂
– Det er ikke længe siden jeg ramte dem længere syd på også: VESTKYST-TORSK? – JA TAK

3 arter og 2 gange PR på min lille korte jomfrutur til Agger 🙂
– Yderst interessant spot!. – Og mon ikke jeg rammer en havbars deroppe på sigt? – det er i hvert tilfælde bars-territorie, og nogle af de allerstørste danske eksemplarer af den – i mine øjne – ultimative kyst-art er landet netop her……

– En travl aften for min 5,6″ WildWing – “good job” (alle fisk = C&R)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s