ENDNU EN Å-RAKET…

– Det er en voldsom omgang UL-spas de ny-ankomne “buer” leverer…

I mandags (den 9.6.) var det tid til lige at sige pænt farvel til de sidste majfluer på en spontan aftentur. Sæsonen har været rigtig fin – ikke de store mængder af majfluer – men med hele fem lækre fisk fra 40-49 cm kan jeg kun være ovenud tilfreds. Afslutningsturen bød helt som ventet ikke på majflueaction (observerede vel i alt en håndfuld), men så er det jo godt at man har to “våben”….


U.L.-“lillebror” P&M Sting måtte endnu engang med på å-eventyr, og som vanligt er det ensbetydende med et par heftige fights 🙂
Allerede i tredje kast var der bud efter spinneren, – der var fisk “klar på affyringsrampen”!…, – Og så kunne der ellers tælles ned: 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 … – hugget faldt og den store fisk i den anden ende var i den grad “ready for takeoff”… – Endnu en af åens brutale regnbuer havde taget Attack-spinneren, og røg i et heftigt spring til vejrs 🙂 – Det lykkedes at få ro på den vildfarne fartstribede raket, og den kom sikkert i nettet. Årets å-regnbue nr 10 (2 på tørflue og 8 på UL-spin alle mellem 40 og 63 cm) var en realitet:

– Lækker regnbueræser efter sit “take-off”: 54,0 centimeter og 1800 gram

Denne var med de 54 centimeter en af de rigtig fine, og når man UL-bokser med dem i de små åer, er der sgu seriøst skrald på 🙂

– Åen er mange steder ikke bredere end UL’eren er lang (5,3″ P&M Redoutable Sting)

Jeg havde et enkelt tungt hug mere, og der var naturligvis også en flok mindre bækkere (C&R) forbi spinneren, inden denne frække fyr også lige ville underholde lidt (også C&R):

– Denne fine og stærke “kriger” ville også lige være med! – Strømgedder er sgu fede 🙂

Jeg fandt en enkelt overfladeaktiv fisk som så rimelig god ud, så fluestangen måtte frigøres fra vesten og samles. – Den manøvre kunne jeg dog godt have sparet, for fisken gad ikke at hapse min Danica – eller det tror jeg ikke, for det var nærmest umuligt at se fluen i aftenens absolut sidste lys…..

– Majfluen i al dens pragt (arkivfoto / ULFISK.com)

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s