VOVSER & VANDRESKO

Vandreskoene skal på når der skal fanges Lille Hundefisk…

Jeg tog benene på nakken, og efter tyve minutter nåede jeg ind i ingenmandsland. – Ind til spottet hvor jeg i 2021 som den første i DK fandt den lille finurlige art. Her et år efter skulle jeg se om jeg kunne gentage succesen….

“Ingrediensliste” til fiskeriet efter Lille Hundefisk:
*Vandresko *UL-stang *Lille wagglerflåd *Tanagokrog *2-3 mm ormestykker

Hurtigt havde jeg flåddet ude i det mørkebrune vand, og – lidt overrakende – var der hug og fisk på land allerede efter 3 minutter! – Der er ikke mange Hundefisk, og de er ret løve til at hugge, så det var sgu ret fedt!

Yeeeeds main! – Første på land, og så endda med ny PR på 5,8 cm 🙂

Turen var egentligt en kort testtur, da lørdagen står på mission “find en hundefisk til min gode makker Kasper“. Så det var super duper, at der var liv i den sjældne art. Kasper har endnu aldrig fanget en vovse, så det var lidt vigtigt for mig, at han ikke kører den lange tur efter ingenting.

Efter 3 kvarter havde jeg tre styk i akvariet så testturen var en stor succes. – Så håber jeg bare at de er lige så hugvillige når Kasper og jeg snart entrerer pladsen… 🙂

Fine farver og mønstre. Bemærk den kraftige halerod

Her er et flashback på turen fra sidste år: 3 SMÅ VOVSER – DK’S FØRSTE..?Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s