BÆK VS BUE = 2-2

Der var både gang i åens bækkere og regnbueørreder

Et fint besøg ved en af barndomsåerne gav godt med action. – Planen var egentligt bare at se, om der var noget der rørte på sig, og det var der absolut. Nøglen til succes var som så mange gange før den lille 4 grams Effzettspinner….

Jeg kunne godt bruge en fin å-regnbue til årslisten, og der var fuld smadder på allerede efter bare 10 kast!. – Jeg fisker cirka altid opstrøms i de små åer, – det er effektivt, hurtigt og actionpacked. – Fedt fiskeri hvor hugget mærkes for fuld udblæsning, og især når man benytter UL-gear. På denne tur gik jeg med min spinkle og ekstremt følsomme Parabellum 0-5 grams. Den første regnbueørred var på speed (eller hvad de nu propper i dem på dambruget…) og fightede sygt godt 🙂 – Den endte i nettet og kunne måles til fine 41 centimeter.

Første regnbue fik et nakke-klask og endte i græsset

Og jeg skulle kun fiske yderligere 100 meter opstrøms, før endnu en regnbue-raket sad for enden. – Hu hej hvor det gik! 🙂 Denne var lige så hidsig som den første, men endte også sine dage, da min priest havde gjort sit arbejde.

Så stod der 2-0 til mig over buerne! – Denne var 40 centimeter lige ud

Herfra gik det sgu ned ad bakke… – først tabte jeg to flotte +40’er bækørreder efter en håndfuld sekunders fight, men så blev det sgu endnu værre! 😦 : En stor tyk havørred huggede på et meget strømfuldt stræk, og boksede rundt i dybet! – Jeg synes egentligt jeg havde styr på den, og havde da også nettet klart, men da den rammer netkanten går den fra amok til totalt amok, og laver et vildt spring, som ender oven på min line…. – Og der kunne den modhageløse krog i holde sit tag, og jeg var knockoutet efter 3 minutters intens kamp 😦 😦 😦 – For helved da os’ – den var vel omkring de 60-65 centimeter…. – Hmmmm – nå men “you cant beat them all…”

Parabellum’ens enorme præcision er vigtig på steder som dette

Bækørrederne sørgede dog senere for at humøret kom tilbage – hele to styk i midttrediverne var en kort tur på land, – både den på topbilledet og den herunder var fine fisk, med god kampiver og tykke mavser 🙂

Dejlige bækørreder som gav noget af det tabte humør tilbage

Lige en bemærkning til min hysterisk farvede hovedbeklædning: Når jægerne plaffer løs efter bambi i nabolaget, er det en god idé med en signalfarvet cap! – Jeg fik min orange cap af en god ven som er jæger, og bærer den altid ved aftenfiskeri i åerne. – Safety first 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s