2 MM FOR LILLE…

Stort eksemplar af Lille Hundefisk, men ikke stor nok 🙂

Efter torsdagens succesrige testtur til Oksbøl kunne jeg lørdag morgen med ro i sindet, trave ind til den fine sø sammen med makker Kasper. – Han skulle endeligt have sin Hundefisk!… – Og det fik han – i allerhøjeste grad…

Der gik godt nok ikke lang tid inden der var tre gange bingo til Kasper! – Hans vilde skills med regnorm kombineret med flere hugvillige Hundefisk, sendte meget snart hele tre fine eksemplarer i akvariet. – Missionen kunne kun betegnes som yderst vellykket, så efter kun godt et kvarter måtte der lige skåles i lidt koldt øl. – En ny art skal jo altid lige fejres lidt 🙂

En glad Kasper med hans hunde-flok 🙂 🙂 🙂

Kasper endte med hele 6 hunde – alle taget på Tanagokrog med to millimeter store regnormstykker. Jeg var selv en velopdragen guide, og holdt mig på 2 styk til akvariet. – Men ikke mere diskret end at jeg så til gengæld hapsede turens to største… 🙂

Ny herlig PR-Hundefisk på hele 6,1 centimeter

Den nuværende danske rekord er på 6,2 cm, så med et par millimeter mere havde den rekord været tilbage på egne hænder igen…. 😦 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s