GENSYN MED KOI

– Hej igen min gode ven, – Koi’en fra 2021 hilste lige på… 🙂

Jeg lavede bare lige et ganske kort stop ved den lille super idylliske skovsø. – Medestængerne var jo alligevel klargjort efter lørdagens travle mederaid :-). – Søen skulle holde karusser, og det var egentligt dem jeg havde udset mig. Men præcist som sidste år udeblev de fuldstændigt, og en stor orange drønnert stemplede ind…..

Efter bare 10 sekunder slæbte en fisk afsted med min majsagnede krog! – Det sprællede godt dernede, og noget gyldent viste sig i overfladen. – Jeg nåede lige at tænke “hold da magle det var en hurtigt karusse” inden det gik op for mig, at det “bare” var en meget gylden skalle i god størrelse 🙂

En gylden skalle på 27 cm gav kortvarigt falske forhåbninger om en karusse

Der var snart uro og bobler omkring flåddene igen, – flere bobler – og flere…? – Jeg spejdede lidt ud over søen for at se, om den signalorange og sygt smukke Koikarpe fra sidste år var aktiv (læs EN KOMMUNAL KOI), men uden held. – Hvad jeg ikke havde set var, at lige netop dén havde sneget sig bagom og helt ind på foderpladsen!. Jeg spottede den først da den dykkede ned efter min majs, – og snart trak af med flåddet!

Shiiit! – modhug – shiiit! – udløb – shiiit! – grov-fight! 🙂 – Hele to gange lavede den appelsinfarvede sejtrækker udløb helt over i den anden ende af søen (bevares, den er ikke særligt stor, men alligevel super fedt!!), inden den sikkert blev parkeret i nettet. – Arh altså hvor godt!. – En af mine absolut fedeste UL-trofæer var kommet på land igen 🙂

I nettet den røg, – og et enkelt undervandknips blev lige fikset 🙂

Jeg måtte dog lige tjekke mine fotos fra sidste år, for at være sikker på at det var samme fisk. – For kort efter genudsætningen tøffede endnu en orange fyr rundt om mine agn, – denne var dog lidt mindre og i en noget lysere udgave, – og klog nok til ikke at hugge på mine majs 🙂 – Så der er altså flere koi’er i den lille fine skovsø… 🙂

Koikarpen var blevet noget tykkere og også lidt længere: 2400 gram og 55 centimeter

20 minutters hektisk fiskeri var nok til at hente en ny koi-PR, – sgu da bare en super lækker UL-gevinst! De sidste ti minutter forløb uden yderligere action, men søens karusser skal da forsøges igen, – der skulle efter sigende være en god bestand i søen?…

– Endeligt ro på flåddene. og mine røde 0-7 grams medelyn fik en slapper inden hjemturen

One thought on “GENSYN MED KOI”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s