HÆRGET…

– Et noget ramponeret eksemplar på årets første sudertur

Der var OK meldinger om liv ved suderspottet, så jeg dinglede forbi til en morgentur bevæbnet med mine to røde UL-medelyn og en dåse majs. Snart boblede det sporadisk i det vindblæste vand, – der var interesse for mine majs…..

De gyldne doktorfisk var dog ikke specielt hugvillige, og der blev prøvet med forskellige agn på krogene. Men lige lidt hjalp det, og jeg skiftede i sidste ende retur til at fiske med et enkelt majskorn. – Og sandelig om ikke en enkelt hanfisk trak flåddet længe nok under, til at jeg kunne sætte krogen. Efter en lidt halvflad fight – hvor suderen dog startede med at udløse kaos ved at svømme direkte i min line nummer to… – kom der ro på, og den 47 centimeter lange fyr endte sikkert i nettet

En hærget hanfisk, som havde bokset en del med geddeangreb 😦

Fedt at få suderen på listen – der vanker en tur mere, når der for alvor er kommet noget ædelyst i de gule krigere. – Sidste sæson ramte jeg den “lige i røven” medio juni, – læs om den tur her: RUBIN-RØD MORGEN
Turen sluttede med en fin aborre, som ikke kunne lade mine majs være 🙂

En fin majsrøver sluttede turen af 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s