HENRIVENDE….

– Et fint stop på et par timer endte med denne vold-smukke skælkarpe

Efter mit succesfulde sudersats havde jeg en idé om, at jeg da lige skulle hapse en Sunshine Bass i en nærliggende sø, men sådan gik det da bare slet ikke… – Og når der ikke kunne “hentes noget solskin”, måtte der jo sadles om…

Jeg fiskede den klarvandede og ganske kønne sø rundt med mine små farverige jigs, som hidtil har givet mig min eneste sunshiner:

Solskinsbars: 46,0 cm fra sidste år. Denne gang blev den erstattet af en skælkarpe…

Jeg kunne heller ikke spotte nogle bass, trods søens gode sigtbarhed. – Og regnbueørrederne jeg så , gider jeg simpelthen ikke at fiske efter! Jeg hente en medestang, – smed en regnorm ud under flåddet (kan være effektivt til bass’en) – og tog en ølpause. – Da jeg var klar igen og lige ville affiske det sidste hjørne, spottede jeg noget yderst interessant: Fødesøgende karper!!. Jeg læste lige op på søens regler, og der var overhovedet ikke nævnt noget om fiskeri efter den art, – så jeg tænkte at jeg godt lige måtte “korttidslåne” éen… 🙂

Motorkraft af fineste karat 🙂

– Og jeg havde jo meget passende lige monteret en orm under flåddet… – Så det blev selvfølgeligt lagt ud på bunden blandt de gratiøse fisk. – Og sandelig om ikke den mindste – og åbenbart den mindst kloge – samlede ormen op fra bunden. – Den manøvre blev belønnet med et modhug, og en herlig kraftfuld fight fulgte. I nettet kom den super-smukke skæller dog, og der blev lige tid til et par lynskud af den henrivende skabning 🙂
Hvad den ikke havde i klogskab, havde den absolut i skønhed!!

Kun godt 50 centimeter, men nok den kønneste karpe jeg har fanget 🙂

Tak til søen for lån af den super dejlige fisk 🙂 – Solskinsbarsen må vente til en anden god gang…. 🙂 – For nu gjaldt det endnu en medeart: Den snu Brasen


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s