GODKENDT GULD

Vi var pænt overraskede, da Peter landede denne guldklump

Torsdagsfiskeriet skulle foregå med makker og kollega Peter, så vi mødtes efter fyraften til – i første “halvleg” – lidt sø-hygge. – Og som så ofte før, blev de udsete arter erstattet af nogle helt andre….

Søen vi besøgte havde en mindre bestand af Solskinsbars, og dem ville vi da gerne drible lidt med… – Det er en ny art i Danmark som kom til sidste år, hvor jeg også var så heldig at “hilse på” (læs evt. SOLSKIN I REGNEN).

Flot Solskinsbars taget i september 2021

Det var masser af regnbueørreder og guldørreder i søen som cruisede rundt, og ind imellem også fulgte vore agn, men desværre så vi slet ikke noget til Solskinsbarsen. Mens vi ølhyggede lidt – det var jo “lille-fredag” – søsatte vi lidt orm og majs. Søen skulle også holde sudere, men idet den oftest er en morgen- og aftenaktiv art, var forhåbningerne ikke store med kun to timers fisketid, og vi fandt da heller ikke “doktorfisken”. – Til gengæld var der godt med liv i både Gråskaller og Rudskaller. – Med Peters flotte guldklump på topbilledet som den fineste fangst.

Nå, men nok søhygge for i dag – vi måtte videre på vores østjyske raid… 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s