FORKERTE KVABBER

Tungevinduesfiskeriet bød stort set ikke på andet end nogle flotte Ålekvabber

Fredagen skulle afsluttes med en lille tur ud med tungevinduet i den vestjyske del af Limfjorden. Et spinkelt håb om at finde den sjældne Femtrådede Havkvabbe i mørket, endte da også med en god stak kvabber – bare den forkerte slags….

Jeg havde ikke så rasende meget tid, og efter en håndfuld begivenhedsrige fisketimer tidligere på dagen, var “batterierne” også ved at være flade. – Men nysgerrrigheden på om det er muligt at fange en havkvabbe via tungevinduet, sendte mig alligevel i waders’erne…..

Noget andet marint liv end vanligt på østkysten – her ses rur og østers 🙂

Sigt og bund var lige i øjet på spottet, og der var da også de sædvanlige ålekvabber (fine størrelser), små fladfisk, sortkutlinger, sandkutlinger og lerkutlinger. – Et par havørreder kiggede også forbi under vinduet. De fede arter som man ofte ser på østkysten så jeg slet ikke – ex. Tangnåle, Tangsnarre- og -Spræl samt de tre ulkearter, så fiskediversiteten er nok ikke så høj i Limfjorden?. – Desværre var Havkvabberne der heller ikke, – måske jeg var lidt for tidligt ude? Nyt forsøg ryger i kalenderen 🙂

En underlig lille krabbe – en krabat jeg ikke har set før

Hyggelig og afslappende tur i vandet eftre en pænt hæsblæsende tur 🙂
Indlæg på resten af turen: HORN & HAWSØRT’ & SEJTRÆKKER-SEJ


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s