MERE “MANGROVE”…

Det fede “mangrove”-spot gemte på yderligere to “udbrydere”

Jeg fik lige mulighed for endnu en god times “oprydningsarbejde” på østkysten. – Og igen opsøgte jeg det super spændende – og yderst udfordrende – stræk ved Pøt Strand. – Her er der masser af væltede træer, hvilket ligger op til affiskning med korte smækre stænger: – UL-gear er – også her – vejen frem…

– Men var der stadig hidsige regnbuer i området? (Læs rapport fra seneste besøg: HØNSEGÅRD) – Svaret blev: “Uden tvivl!” – For allerede i andet kast var der smæk på! – Den vævre lille SG-wobler blev taget hårdt, og efter godt med riv i min lille 6 fods Alaris-klinge, kunne en slank regnbue i midtfyrrene kanes op på den stenede strandbred.

Den kan godt være at “hønsene” er slanke, men de fighter sgu godt!

Jeg fiskede videre i de snævre forhold, og fik – på kun en halv time – yderligere tre kontakter, som desværre ikke blev siddende. Den ene virkede i øvrigt meget stor, så det er tilsyneladende ikke kun eksemplarer omkring halvmeteren, som er stukket af fra burene ved Hjarnø.

Den effektive SG Stickelbait Pencil (5cm/7gram) ses her i “mangrove-land” 🙂

Det var ved at være hjemad-tid efter en hurtig gennemfiskning af strækket, men jeg fik da lige sluttet af med det helt store kaos….: En regnbue tog den hysterisk-farvede wobler lige foran mig, og jeg måtte fighte den på meget lavt vand – og mellem de mange trærødder og grene… – Det lykkedes vildbassen at komme under og over en forræderisk, kraftig og undervandsskjult gren og så var der sgu panik. – Jeg ville for alt i verden ikke miste min effektive – og sygt dyre – agn, så jeg var nødt til at hægte stangen fast i et træ og løsne bremsen. Herefter gik jeg på jagt efter fisken fem meter inde mellem træerne… – Med stort besvær – og efter en håndfuld forfejlede forsøg, fik jeg sprællebassen i nettet, hvor jeg kunne klippe wobleren fri af linen. Jeg fik aflivet fisken, filtret løslinen fri af træerne og kunne ånde lettet op under en lille fotosceance. – Et kort men hektisk og actionfyldt besøg ved Pøt – igen!…

– Så var der to af de uønskede baryler mindre ved Pøt 🙂

Tag endeligt dit UL-gear med ud til kysterne omkring Horsens; – der er smæk på, og du gør en god gerning ved at eliminere nogle af de mange regnbuer, som stadig er der ude.
1: Fisk med små agn i heftige farver og med mange spinstop
2: Vad ikke ud – regnbuerne går på 0,5 til 1,5 meter vand
3: Fisk en masse vand af – stimerne flytter sig rundt
4: Alrødæmningen, havneområdet ved Snaptun og Pøt er gode spots
– God tur 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s