FEM AF “DEN FEMTE”

– Succesfuld Ising-jagt på vestkysten

Det er gået rigtig fint med de flade i år: En håndfuld fine Pighvar, mine første tre Slethvarrer, en lækker 45 centimeters Skrubbe og senest en lille rødspætte. – Meeeen jeg skulle da også lige have den femte og sidste af vore almindelige fladfiskearter i hus, så derfor teamede jeg op med makker Peter på en tur til en efterårsmildt stemt westcoast…

Isingen er for mig blevet en efterårs/vinter-art, – det er her jeg oftest rammer den lille cafe-latte-farvede fladfisk. – Jeg havde medbragt to bundmedestænger og en omfattende buffet af agn – bl.a. lidt smelt, hornfiskestrimler og blækspruttearme…. – Og det hele fungerede 🙂

Jeg fik i alt 5 fine isinger på land. – De lå fra 29-32 centimeter (ny PR) og var rigtig flotte. – Velnærede og så tykke at de knapt var gennemsigtige, – som jo ellers er Isingens kendetegn. Peter forsøgte sig i første omgang efter Havbarsen, men måtte konstatere at det game nok var ovre for denne sæson. Herefter prøvede han også efter Isingerne, men måtte nøjes med et par hug. – Jeg havde gennem min fisketid ganske meget gang i den, og der var kontinuerligt gode markeringer.

– Altid hyggeligt at være “langs” med Peter – her i meget koncentreret udgave 🙂

Vi havde hele tiden håbet om at der ville komme en større Torsk forbi, men dem mærkede vi ikke noget til. – Men skulle vind, vejr og bølger arte sig i de kommende vintermåneder, vil jeg være at finde på vestkyst-høfderne – som kan være noget af en torskemagnet….

– Ising blev UL-årsart nummer 68 (arkivfoto ULFISK.com)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s