JULEFROKOST-TUR…

– Peter og jeg holdt vores egen alternative julefest 🙂 🙂 🙂

Der var både god mad, bajere og diskolys, da min superkollega Peter joinede mig i det østjyske. Vi skulle egentligt have været til julefrokost i kompagniet, men der gik sgu det der corona-noget i den, og så måtte vi jo lave vores eget julebal….

Peter havde – ligesom jeg – fået bikset et tungevindue sammen, – og det skulle vi da lige have søsat. Peter er også gået den ultralette vej, og har erstattet den traditionelle tunge trækonstruktion med en helt let konstruktion baseret på en plastkasse. Dertil er der tilføjet noget godt lir lavet via en 3D-printer, og slutteligt er hans vindue pimpet med stangholdere og andet fedt. Resultatet er blevet super godt, og så’n håndværksmæssigt en liga eller to over mit afløbsrørs-vindue.

Peter fik hurtigt styr på teknikken og landede nogle ret store sandkutlinger

Turen var egentligt mest møntet på hygge og fornemmelse for den nye fiskeform, ligesom jeg skulle have testet en helt ny plads. Hyggen var som altid helt i top, og der blev nørdet igennem på suveræn vis, og Peter fik i vanlig stil hurtigt fornemmelsen for nye teknikker og input med både flotte sandkutlinger og en ålekvabbe i hånden.

Jeg landede bl.a. denne ganske stabile tyksak af en ulk på 23 flotte centimeter (ny PR)

Det nye spot viste sit potentiale med virkeligt flotte observationer!. Vi så en håndfuld Panserulke (de var desværre meget generte :-)), hvor af en var klar DK-rekord (+20 cm!!). Desuden forsøgte jeg mig på en Almindelig Tangnål, som dog ikke ville hugge, hvorefter jeg – for at nærstudere dens mund – fangede den med nettet. Jeg kunne inden genudsætningen fra akvariet måle den til 19,5 cm, hvilket også ville have været dansk rekord!. Vi så her ud over både torsk, havørred, tangsnarre, lille tangnål, 3-pigget hundestejle og en underlig art vi ikke kunne sætte navn på..?, – Så det var en yderst livlig debut for Peter. – Som nu – ligesom denne skribent – er ganske solgt til det spændende “vindueskigger-fiskning” 🙂

– Peter med sin ret geniale løsning på et tungevindue – og det duede bare!!

En super sjov alternativ “julefrokost” endte med fisk på land, en masse grin, god mad på det veldækkede bord/bænkesæt (og jo jo – det var skam flot pyntet med alle vores super-nørdede opfindelser og habengut) og en ordentlig en på opleveren… Ho Ho Ho….

Herlig gevinst i vintermørket. – Nå ja – og fedt vejr var det også… 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s