BARS ELLER BUE

– En kort totimers-jagt på endnu en solskinsbars endte med en god regnbue

– Jeg tog lige et skud mere på den nye solskinsbars, som jeg jo fik fingre i for en måneds tid siden. En spændende art som man ikke lige så’n overlister og samtidig en habil fighter. – Derfor rundede jeg Herning Fiskepark for at se om jeg kunne “hilse” på endnu et eksemplar….

Jeg lagde ud med den lille gule jig som jeg havde held med ved seneste besøg, – der blev denne “solskins-spreder” i hvert til fælde fristet af den

Fin solskinsbars, rapport ses her: SOLSKIN I REGNEN

Der var desværre lige sat fisk ud, så det var lidt af en kunst at holde de sultne og aggressive regnbueørreder på afstand af agnen. Tre gange lykkedes det mig med et hårdt riv, at fjerne jiggen lige inden den blev taget, og to gange kunne jeg “fjern-release” et par mindre regnbuer ved at slække linen 🙂

Søejeren fortalte at det virkede til at mit mål – solskinsbarsen – var begyndt at gå på dybere vand. – Hvilket forklarede hvorfor jeg ikke kunne spotte nogle af de flotte stribede fyre. Via det dybere fiskeri med en lidt større højorange jig fik jeg da også et par kraftfulde kontakter, som jeg formoder var bars, men desværre fik jeg ikke nogle på land. Æv
Jeg måtte nøjes med en pæn regnbue, som jeg skulle tumle en del med – både fightmæssigt og afkrogningsmæssigt – inden jeg kunne give den friheden igen. – Den egentligt ganske fine regnbueørred ses på topbilledet og her:

En regnbue som jeg ikke kunne slippe for, – 61 centimeter og vel godt 3 kilo

Lidt senere kom så en lille – som i lille… – overraskelse da en “møj bette” gedde hapsede min jig. – Jeg har overhovedet ikke fået fisket efter gedderne endnu i år, og nu kom den så helt af sig selv på årslisten 🙂

Jeg havde egentligt regnet med at snuppe gedden på et sats ved juletid som årets sidste art til årslisten, så nu må jeg jo se, om jeg kan finde et andet spændende “bytte” til at “jule-slutte” listen med 🙂 🙂 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s