STADIG INGEN LAKS

– Lørdagsvejret var helt perfekt til et par timer ved åen

Jeg skulle egentligt mødes med en fiskemakker ved Lillebælt til noget mørke-fiskeri efter en ny art (rapport følger), men jeg kom afsted i god tid. – Og så er det da heldigt at min højt elskede Grindsted Å ligger lige på vejen… – Derfor gav jeg laksen sæsonens femte chance for at “byde op til dans”….

Åen var godt fyldt med vand, men ikke overdrevet uklar. – Den store mængde nedbør de seneste dage, havde nok også sendt flere blank-fisk op i åen, – måske endda helt op på de allerøverste stræk, som jeg havde valgt som “gerningssted” i dag…?

Strækket har tidligere givet mig fine blanke oktoberfisk. Rapport: HURTIG HAVBANDIT 2.0

Denne gang fandt jeg desværre ikke nogle vægtige skabninger i den skønne å. – Jeg fiskede godt et par timer, og fik ud over at indsnuse den skønne efterårsstemning også hilst på denne lille flotte fyr:

Super smuk med sin bordeaux-røde fedtfinne og kobberskinnende sider
– Naturen serverer i efteråret også “spændende” rusmidler – i flot indpakning… 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s