JAMEN HAL-LØJE DA…

– Endeligt lykkedes det at få Løjen på årslisten 🙂

Den lille flabede løje har udløst en del frustrationer over de sidste par år. – Jeg har simpelthen ikke kunnet finde dem… Mit bedste bud har været Gudenåen ved Randers By, men heller ikke her har jeg haft heldet. – Det ændrede sig dog big time i torsdags, da Randersområdet lige skulle have et sidste skud…..

Ved sidste besøg fuckede de små drønnerter for alvor med mig: – Jeg har ikke just den store erfaring med Løjen (1 stk tilbage i april 2019), så jeg nåede at proppe fisk i akvariet og gjort mig umage med fotograferingen. – Kort efter gik det dog op for mig, at det bare var små skaller…. – Læs evt. rapporten her: MIKRO-RODERI…

– “Bøvleløjen” i hånden. – Faktisk er det kun anden gang jeg fanger den….

Jeg prøvede et helt nyt sted ved den store å, – et sted hvor strømmen tog en slapper, og snart kunne jeg spotte nogle små blanke fisk – løjer??
Næ, ikke i første omgang, for der var det endnu engang en skalle som fik miniflåddet til at dykke. Aaaargh! – En ny lille bid regnorm røg på 28’er krogen, og så lykkedes det. – En fin lille løje endte i akvariet – succes!! 🙂

På en lille time endte jeg med fem skaller og fem fine løjer. – Mega fedt endeligt at få den på årslisten, – utroligt så meget tid jeg har brugt på den lille sniger-fyr 🙂

Den største Løje blev målt til 10 centimeter inden genudsætningen

Løjen blev UL-årsart nummer 59, og så var det videre til aftenens andet spot, hvor flere helt nye arter skulle udfordres. – Læs næste indlæg 🙂

Nu hvor skallerne også ville være med, kunne jeg snuppe et Løje versus Skalle-foto

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s