EN ORN’LI’ PLADE

– Endnu en Westcoast-surprise: Giga-skrubbe under havbarsfiskeri 🙂

– Ooooooog – endnu engang traskede jeg hen ad stranden med min lille hvide “børnestang” – aka min højt skattede 5,6’er Wildwing. Vi snakker her sidste weekend, hvor forholdene ikke var super optimale, med grumse-vand, “skæv” vind og lidt for store bølger…..

Nej, vestkysten er et sted hvor forholdene sjældent er helt optimale. Men når nu man lige havde tid, og når nu man stadig ikke havde fået nallerne i en 2021’er-bars, så skulle der da lige forsøges igen igen 🙂

Det kan godt være at der er langt mellem “guldet” – men barsfiskeriet er sgu altid fedt!

Jeg havde lige et par timer at fiske i, inden jeg skulle retur til sommerhuset og tage imod kæresten. – Med kun to timers fisketid kunne jeg nemlig lige nå forbi fiskehandleren i Hvide Sande, så vi kunne få lidt lækkert til aftensmaden.

Jeg nåede at affiske fire af de hemmelighedsfulde stenhøfder, men desværre udeblev havbarsen. – Og det gjorde turen ind forbi fiskehandleren også, for helt inde i brændingen var der pludseligt et solidt hug efterfulgt af nogle underlige bølgende træk..? – Jeg fik flyttet fisken ud af den værste uro i vandet, og kunne kort efter kane en ordentlig skrubbeplade!! op på stranden 🙂

Uh! – Lækkerier til aftensmad – og der var mere end nok til to 🙂

Jeg fik fisken aflivet, inden jeg lige brugte 10 minutter på at “fiske færdig” på den sidste høfde, og herefter var det op i køletasken med gevinsten og hjemover. På vejen fik jeg lige fat i en god flaske hvidvin, to duske friske krydderurter, en pakke smør af den tunge slags og nogle nye danske kartofler. – Og i skøn forening med den store skrubbe endte det med en nem – og top lækker – dinner for two 🙂

Plade-power: Skrubbe på hele 45 centimeter og knapt 900 gram

Jagten på årets bars fortsætter snarest – højsæsonen er jo lige om hjørnet 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s