HYGGE OG HAVØRRED

Der var max gas på hyggen, men også en enkelt rigtig flot ørt’ til undertegnede 🙂

Der var lagt skumle søndags-planer! – Peters kone var ophavsmand til en fødselsdags-overraskelse som skulle gå ud over hendes fiskegale mand 🙂 – Og Alex og jeg agerede “gaver”, da vi tidligt søndag morgen bankede på den sønderjyske hoveddør. – Vi var sammen draget tidligt afsted fra Herning, og det lykkedes sgu at tage en intetanende, søvndrukken og meget glad Peter på sengen. – Og smilet blev selvfølgeligt endnu større, da det gik op for ham at hele dagen skulle tilbringes ved de lokale kyster….

Der skulle fiskes havørreder men med hyggen i højsædet, hvilket i øvrigt kommer helt af sig selv, når vi tre kolleger sætter hinanden stævne. – Og da Peters søde kone havde pakket madkurven med gode sager til både gane og mave, var der lagt op til en kanon kystdag 🙂

– Og havørrederne var sandelig også i festhumør, for der gik ikke længe inden vi havde de første kontakter. Jeg gik selvfølgeligt med den lille 5,6’er Wildwing, og havde åbenbart ramt rigtigt med det blanke Möresilda-look-a-like-blink jeg valgte at lægge ud med :-). På de første to timer havde jeg 7-8 hug, mistede en ilter målsfisk, lang-distance-releasede en undermåler og fik denne lækre sag på land:

– Endeligt lykkedes det at runde den halve meter på UL-gearet: 51 centimeter

Den flotte fisk huggede hårdt, og gav en forrygende fight, hvor Nasci 1000’er hjulet måtte aflevere en god sjat line 🙂 – I første omgang fik jeg den målt til 49, men et kontrolmål viste heldigvis 51, og dermed var et af sæsonens store UL-mål indfriet 🙂 – Der er dog desværre meget langt op til min PR-fisk på 72, som er taget på en almindelig spinnestang i 2006… – Men man ved jo aldrig…..

Fjollefoto med titlen: “Havørred Hapser Fødselsdagsbarn” 🙂 🙂 🙂

Alex kunne på første spot også lande en fin undermåler, mens Peter måtte nøjes med lidt pilleri på sit bombarda-setup.

De to næste spot var ganske udfordrende, med en jævn pålandsvind og vanvittigt meget “snas” i vandet. Vores endegrej blev simpelthen “sovset” ind i løsrevet grøde, hvilket sendte effektiviteten af vores “pryglerier” på de ellers super lækre stræk ned på bundniveau.

Der var fint med uro i vandet, men desværre også meget “lort”

Peter var dog kort før opbrud ganske tæt på at score den ultimative fødselsdagsgave, da en af de HELT store ørreder var inde og pille i både bombardaflåd og ende-guf! – Den fisk havde sgu gjort en gennemført perfekt dag endnu mere perfekt!

Fra venstre: Alex – verdens ringeste selfie-fotograf – fødselar Peter 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s