MEDE-TEAM-UP

– Specielt de fine gyldne plader var der godt med liv i denne aften

– Suveræn hyggetur med to andre skribenter, – Kasper fra www.FISKEFOTO.dk og Finn fra www.PAUSEFISKEREN.dk ,- et par muntre gutter som var klar på et aften-medesats i det Vestjyske. Og det blev ikke kun en underholdende, men også en ganske fiskerig tur…

Kort efter der var fodret op, havde vi allerede de første par arter på land i form af Skalle og Rudskalle. Herefter kom også Aborren på listen og den første fine Brasen stemplede ind hos Kasper. Så der var travlhed, og der kom masser af fine fisk op på den vestjyske søbrink.

Ny UL-PR i Rudskalle til undertegnede: 29,0 cm.

Senere kom der også Brasen på land hos os andre, og afslutningsvist blev det til en rigtig fin Rudskalle til mig. Spottets fine Sudere så vi desværre ikke noget til, men hvad gør det når hyggen var i højsædet med både kaffe, kølige pilsnere og en lille skarp fra “Onkel Finns Mosteri”…. 🙂


Et par dage senere var jeg på et andet vestjysk medespot, – håbet var egentligt en god Karpe, men også her var det Skalle, Rudskalle og Brasen der var majs-sultne.

En flot og velnæret Brasen, med fine fightegenskaber. En super art til UL-stængerne i øvrigt 🙂

Skalle og Rudskalle var ikke af specielt imponerende størrelser, men Brasen-fiskeriet var rigtig fint med tre flotte fisk. Et par gode timer blev afsluttet med en herlig Brasen på 43 cm og præcist et kilo, – og dermed blev den nye Berkley Cherrywood 7″ 0-7 gram indviet på bedst tænkelige måde. – For det er lige præcis denne type fiskeri denne stang – og dens tilsvarende makker – er tiltænkt.

– Flot farvet og yderst velproportioneret kilos-Brasen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s