HUBBA-BUBBA-FISK

– Grov Guldørred fra Vestjylland. Model “blegfed” på billedet tvang vægten op på hele 4,2 kilo!!

– Emballagen fra det legendariske tyggegummimærke kunne være designet ud fra farverne på en Guldørred – eller omvendt….?
Der er i hvert tilfælde et match. Nå, whatever – men planen var at give de kulørte fisk et skud med tørfluestangen, – for der var sgu lige et hul på “det tørre” CV, som skulle fyldes ud…..

– Jeg havde fået et tip på messenger fra en gut, som havde haft fint held med hvepse-imitationer i Kærshovedgård, så dem havde jeg skaffet en røvfuld af. Og så var det jo bare at drible til Loch Nees aka Guldørredsø nummero uno!, som har haft massive gyldne udsætninger sommeren igennem. – Hvor svært kunne det være?….

– Spritklart vand i Loch Ness’ nye sø: Skovsøen – lækkert!

Ved ankomst til søen var det ikke just svært at spotte Guldørreder, – de var massivt tilstede! – Og bekymrende store i forhold til min lille spinkle klasse 4-pind… – Så for lige at “komme i stemning” greb jeg min lille lækre WildWing UL-pind. – Som jo så er endnu mindre og endnu mere spinkel… – Logikken er nok lidt svær at grave frem for ikke-UL-tosser, men når man står med sin 5,6 fods “partner in crime“, som har tumlet Sømrokke, Lange, +5’er Karpe, +6’er Regnbue og +8’er Gedde, så er man helt tryg i forhold til en flok store technofisk!

En halv time senere havde jeg tumlet to af dem, – de kunne ikke stå for en 4 grams mini-Stripper i oliven/gul. – Over-kraftige fisk med fodboldrunde maver – udspilede som en tyggegummiboble… 🙂

Men slås – det ville de! – Fede tunge fights, og helt fantastisk visuelt at være på første parket under hele fighten. Klart vand er The Shit!

– Kulør på drengen og lidt for mange gram på sidebenene. – Denne vejede hele 4,2 kilo!

Den første jeg landede var 60 centimer og vejede hele 3,1 kilo, mens nummer to – om muligt – var endnu tykkere med 4,2 kilo fordelt på kun 62 centimeter. – Det giver så en K-værdi på sindsyge 1,76… 🙂

De store – nærmest kuglerunde – hysterisk farvede fisk, sendte kort tankerne tilbage til de farverige Forvandlingskugler jeg åd som knægt tilbage i firserne. -Smagte lidt i nærheden af pubæ, men de skiftende farver der fremkom efterhånden som man konsumerede dem, var sgu meget seje…..

– Første fisk som huggede efter bare ti minutters fiskeri 🙂

Via 4,2’eren fik jeg lagt et halvt kilo på min PR, så alt var godt, – men kunne de lokkes op til en “tør” og velserveret hveps? – Jeg skiftede forfang fra 0,11’eren til en 0,18’er for ligesom at kunne styre de store gyldne fisk bare en smule, men det kunne jeg såmænd godt have sparet mig. På en time var der kun en enkelt, som dovent gav min flue et arrogant henkastet blik, så projekt “Guld på tørflue” må genoptages ved anden lejlighed – tænker morgen- eller aftenfiskeri.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s