MINIER PÅ “IS-PINDEN”

– Den fineste fangst på rundturen blev denne tykke hork

Det er blevet til lidt micro-mini-hygge med min – pludseligt – aller aller bedsteste ven: Min nye 2,3 fods is-fiskepind, – ABU Veritas’en er nemlig sygt genial til “drop-down” fiskeri i sø og å. Så derfor blev der satset på den , da jeg var rundt til forskellige hygge-lokaliteter på jagt efter flere sjove arter til årslisten…

Isfiskestangen fik jo mildest talt en opsigtsvækkende debut, da det lykkedes mig at fange den yderst sjældent landede stenbider (STENBIDER PÅ “IS-PIND”), men også på denne rundtur viste den lille pind sig ganske effektiv. Det blev til både hork, skalle, 3-pigget hundestejle, flire og aborre 🙂

Der var lidt biks med et par af arterne: Skallerne havde underligt placerede finner (som en rudskalle) og de små flirer måtte der også hjælp til at identificere. – Men så er det jo godt at hjælpen er nær i form af Kasper Strube fra Fiskefoto.dk (husk nu at bruge dette geniale arts-værktøj!!) og Henrik Carl fra Fiskeatlas.dk 🙂

Fede små stops i vores herlige land, som byder på så mange smukke og spændende fiskearter. Alle fem arter blev i øvrigt taget på regnorm. Jeg missede dog 3 arter som jeg havde udset mig: Sortkutling, Ålekvabbe og den efterhånden møg-irriterende ni-piggede hundestejle….


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s