RUSSER-RÆS I NEES

– Der kom godt gang i de russiske stør op ad formiddagen

– Der skulle lige tumles lidt stør her til morgen, og denne gang gik turen til Loch Nees. Det var meget længe – faktisk et par år – siden jeg havde udfordret deres størbestand, og det var ikke fordi det udløste den store “homecoming”-fest….

Jeg fik badet lidt ørredstykker allerede fra kl. 7.00, men det var ikke just fordi de store fisk var morgenfriske. Faktisk havde jeg fra kl- 7-9 kun et par forsigtige markeringer…. – Men fra 9-11 var der noget mere liv. Desværre var russerne – som tilsyneladende var de eneste aktive i dag – lidt for sprælske. De første to gode takes missede jeg, og nummer tre slap krogholdet efter 4-5 minutters fight. Men efter yderligere et par forsigtige markeringer, fik jeg endeligt klappet krogen i kæften på en af de store ørred-sultne fisk 🙂

– De drilske stør krævede enorm opmærksomhed på stængerne

Fighten var ret fed – lang og varieret – og gav absolut varmen i den kolde vind. – I slyngen kunne jeg måle den flotte russer til 133 centimeter og inden genudsætningen fik jeg også lige vægten, som sagde fine 15 kilo, så den var i rigtig fin foderstand.

– Stabil størrelse russisk stør 🙂

Herefter mistede jeg endnu en bravt kæmpende stør – og igen var det en russer, som blev tabt efter cirka 3 minutters fight. – Ellers ganske sjældent at man mister krogede stør, men i dag skete det altså hele to gange :-(. Den korte tur sluttede med endnu et par gode hug, så der kom virkeligt gang i dem i de sidste par timer.

– Et hurtigt shot under genudsætningen – fin tur 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s