ENDNU EN DRONNING

– Et lækkert eksemplar af “åens dronning” – stallingen
– Et kort besøg ved min lille klarvandede å-perle, endte som rent dejavu i forhold til mit seneste besøg (læs/genlæs gerne Sensommerlækkerier) ; Samme flotte vejr, samme perfekte vandstand og – ret pudsigt – samme fangst… 🙂


Det kan godt være at jeg tosse-flakser rundt og tyrer agn i nakken på alle muligt farvestrålende arter – store som små, – men kærligheden til å-fiskeriet forsvinder aldrig.
 
– Ahhhhh- jeg går nærmest i über-zen-mode når åens rislen rammer ørerne…
På mit lille å-visit gik der ikke længe inden den første
fisk sprællede for enden af linen – den smukke stalling på topbilledet snuppede en hidsig-orange SG-spinner ♥

– Perfekt måls-bækker klædt i efterårskulører – kan det blive smukkere?
Herefter ramte jeg nærmest den farverige lækker-bækker på billedet herover i nakken!. – Den tog spinneren i nedslaget, så selv om den kun var godt 30 cm, fik jeg en fin fight ud af det, grundet den lange distance den huggede på. – Se lige farven på de finner! 🙂
 
Med min store passion for UL- artsfiskeriet bliver å-besøgene selvsagt færre og færre, men jeg stor-nyder hvert sekund ved vandløbenes brinker. – Og trods den kraftigt reducerede fisketid ved mine fine små åer, har de – specielt i denne sæson – overøst mig med fede oplevelser og masser af flotte fisk. – I’m loooviiiin’ iiit 🙂

Også denne turs “resultatliste” var ganske tilfredsstillende, – for ud over den flotte stalling og den smukke rødprikkede, blev det  – som ved seneste besøg – også til en “god” bækørred. – Denne gang faldt hugget i et skarpt sving, og selv om det var en af de slanke, sparkede den godt fra!. – Det blev kun til et enkelt halv-skidt foto i nettet, inden den hurtigt var tilbage på sin standplads:
– En stalling, en målsbækker og en “god” bækker  (40,0cm) – præcist som sidst…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s