HORK AMOK

– Masser af hugvillige eksemplarer af aborrens smukke lillebror

Da jeg endnu ikke i denne sæson havde hork-hygget, fik det “sikre” spot lige et skud. Og der var flere hork end nogensinde før, så det var en smal sag at få den på UL-2020-sæsonlisten som art nr. 45. – Et lille stykke regnorm under penneflåddet var noget der kunne få dem til at gå hork-amok….

Det første sted jeg sendte godbidden ud var der nærmest tykt af de små flotte fisk, så allerede efter 30 sekunder var der dømt “mission accomplished”. Det var dog mindre eksemplarer på omkring de 10 centimer, så da jeg havde belemret et par håndfulde, rykkede jeg home-base 20 meter. Og så røg jeg pludseligt ind i en stak omkring de 15 cm, – og deres aborre-gener gør at de faktisk er fine fightere på det ultralette gear 🙂

– Et rigtigt flot eksemplar med sine 15 centimeter – og med fuld knald på farverne 🙂

Fisketiden var knap så det var super fedt med hurtig action, – og da den lille session var ved sin afslutning, blev turen lige kronet med en ny PR!. – Jeg havde – mest for sjov – langt en bundmedestang ud med en lidt større krog efter “what ever”, men her var horken også på pletten, og denne gang i en fornem udgave:

– Sådan! – Ny herlig PR på fine 16,0 cm – Nice!  (DK-rekorden er i øvrigt på 16,8)

Denne sidste fisk var – ud over sin usædvanlige størrelse – også markant lysere i farven. På billedet kan man desværre ikke se hvor overdrevet tyk den var, – men tænker at det kunne være en hun, hvor de andre mere farvestrålende hork’er har været hanner?

Fed lille tur! – som i øvrigt også gav en enkelt 3-pigget hundestejle 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s