80.000 TÆNDER

– En gedde har 8000 tænder – og søens eksemplarer brugte dem godt i dag 🙂

– Å-sæsonen var slut, fredfiskene er på vej i vinterhi og ved vestkysten stod himmel og hav i ét. – Det gav en fin anledning til at angribe søens gedder, og det viste sig fra første sekund, at de var i absolut “krigs-mode”!. – Turen igennem var der masser af hug, og jeg fik en del fine naphans’er på land. – Fandme god UL-spas… 🙂

– Jeg ankom til min barndomssø med et stort øre-til-øre smil i fjæset, – og det på trods af den silende regn, som i øvrigt kun valgte at tage en håndfuld ganske korte pauser. … – Udsigten til gedde-ræs bragte nemlig humøret op i en liga, som det våde vejr ikke kunne sende i nedadgående retning :-). – For jeg havde en fast tro på at det ville blive en ganske actionfyldt tur…

– Turens mindste gedde taget på en effektiv (og UL-kastevenlig) bastard-agn 🙂

Første sømkasse-raid foregik med spinne-gearet. – Den robuste LRF’er 0-7 gram blev udvalgt blandt de otte delikatesse-stænger i bagagerummets “UL-pinde-buffet”, og et 7 grams blink forlænget med en ambulancefarvet gummi-squid røg for enden af stålforfanget.  – En lidt hjemme-biks-udseende agn men en effektiv måde at præsentere gedderne for en stor og levende agn i en lav vægtklasse. – Se evt. disse gamle indlæg: RAPALA – MED ARME & SQUID-SPINNER 

– Der var også et par ganske rimelige damer som ville lege med

Hele 8 fine gedder valgte at hapse den uortodokse agn, og dertil kommer vel 6-7 fejlhug og en serie af nysgerrige følgere. Super fedt at praktisere noget ultralet geddespin igen. – og det var faktisk første gang i denne sæson…, – Jeg har nok haft lidt for travlt med at UL-udfordre alle mulige – og umulige – arter… 🙂

Efter at have fight-hygget en halv sø rundt, vendte jeg tilbage til bilen for at hente kaffen og en af de fine røde medestænger, jeg erhvervede mig til spotpris kort før sommerferien:

– Sweepfire 7 fod / 0-7 grams kastevægt. – Gear som allerede har tumlet fisk op over de 8 kilo.

Mede-gearet gav – via et let flådrig og en skallehale – yderligere to fine gedder, og dermed røg totalscoren op på 10 x 8000 tænder 🙂 – En våd, hyggelig, travl og alt-i-alt bare en super fin tur til geddesøen!

– En enkelt af gedderne (84 centimeter) havde været i nærkontakt med et sæt skarpe bisser…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s