DE LOKALE HELTE

– De lokale bold-helte på trøjen, som jo netop har fået endnu en pokal til samlingen. – Og en lokal  fighter”helt” på måtten. – Det er nu 3. gang jeg lander denne brølstærke fisk! 🙂

– En kort størtur til min lokale Herning Fiskepark viste sig at blive ganske livlig, – ikke så meget på størfronten, men så er der jo heldigvis en del andre arter i Heinrichs fine søer………  🙂

Stængerne blev udstyret med henholdsvis ørredfilet og pellet, og med det samme var der liv ved den ene “fælde”, – et par markante nykkende bevægelser blev dog ikke til mere, men kort efter var der fuld “haps” på ørredfileten. – Et noget anderledes take, som dog også viste sig at være alt andet end en stør. Nemlig en ilter GEDDE som efter en OK fight hurtigt røg tilbage i baljen.

– En festlig og fyrig gedde som fik sparket turen i gang.

Efter en times tid med et par kontante størhug, var der fast fisk på pelletstangen. Men det var mildest talt ikke meget liv, der var i den anden ende?. .

– Og det tunge 2,75 lbs’er-grej var et totalt overmatch i forhold til den ellers pænt store GRÅSKALLE, som nu lå på måtten. – Den sø rummer altså fine eksemplarer, og dette var tredje gang, at jeg rundede imponerende 35 cm på Herning Fiskeparks gråskaller!
– Måske man skulle lave et UL-skallesats, så man kunne få noget god fight ud af dem…?

– Wooow en massiv skalle alligevel!: 36 fine centimeter

– Og så blev det ellers “bomme-tid”!…. – Jeg havde aaaaalt for travlt med at springe rundt og glo på klækkede og blafrende sø-majfluer.
– Jeg er jo lidt af en “tørflue-tøs”, og glæder mig for vildt til åens majflue-klækninger om en god uges tid. For det store insekt har bare altid haft en speciel “skuffe” i min lystfiskerhjerne, men her ved søen resulterede det altså bare i, at jeg ikke fik reageret tids nok på en håndfuld ellers gode “fold” på stangspidserne… 😦

Med en halv times fisketid tilbage fik jeg tunet koncentrationen, og det gav fast fisk! – Og en af de gode. – Efter en laaang fight på cirka 25 minutter kunne jeg manøvrere en 160 centimeters sejtrækker ind i slyngen. Og som så mange gange før var det en af de store HVIDE STØR, – denne lå vel omkring de 25 kilo. De hvide er åbenbart tossede med at klaske på mine stænger, – men når man nu bare så gerne vil have en Viluga eller en af de helt store belugaer…..   🙂

– Next time…..


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s