UVENTEDE “HOVSA”-ARTER…

– Ups, -pludseligt stod Kasper med en kapital Gråskalle!!

– Hmm, – planen var egentligt – efter Rimtesuccesen i Gudenåen – at udfordre nogle +2 kilos Sudere i en af Kaspers mange fine medevande. Men som enhver lystfisker har erfaret, er det ikke altid den udsete art som landes. – Et ganske charmerende element i vores hobby….

Vi forsøgte os på to forskellige pladser ved den smukke lille mose, og fik også fodret godt op med majs, så der kom godt med liv ved vore små penneflåd. Flere små Skaller var på land, og også et par Aborrer, som var meget hurtige, når majsene blev “garneret” med regnorm.

Pludseligt forsvinder Kaspers flåd i et hurtigt dyk, og efter en fin fight får han landet den store Gråskalle på topbilledet. Den blev målt til hele 39! cm, og har vel vejet i omegnen af 800 gram. Seriøs Skalle!

Suderne så vi ikke noget til på plads et, så vi skiftede til plads to, hvor der var mere liv. Igen var det dog ikke den tilsigtede art, som kom på land, men derimod kunne jeg – efter en meeeeget forsigtig fight på den tynde nylonline – lande den grumme fætter som ses herunder:

– Næh – det er da vist heller ikke en Suder….

Gedden havde i et stykke tid sørget for uro omkring foderpladsen, og havde angrebet en af de utallige små skaller, som huggede på vores majs. Denne gang holdt skallen godt fast i majsen – og gedden godt fast i skallen!. – Så efter en lang fight med den overraskende predator-terrorist, kunne vi få nettet under den. Så nu har jeg også – utilsigtet – åbenbart prøvet at fange en UL-gedde på levende agn! 🙂
Skalle + gedde blev hurtigt genudsat – kun sidstnævnte overlevede!

– Genudsætning af den overraskende fangst

De store Sudere måtte vi desværre kigge langt efter. – Vi havde dem inde på pladsen – en spottet under geddefighten og mange “suder-bobler” omkring vore majs – men vi fik dem øjensynligt aldrig til at tage de krogede agn. – Mon ikke de får et skud mere en anden gang?, – aftalen er helt sikkert at Fiskefoto/ULFISK teamer up igen! 🙂


 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s