GOLD-DIGGIN’

– Fin rudskalle i al sin pragt. 25 centimeter og taget “topwater-style” på flydebrød!

– Et ultrakort stop ved det lokale rudskalle-spot. Havde lige en lille time til at grave efter noget guld, – rudskallerne skulle lokkes til overfladen med små stykker brød, – og det gik sgu da godt nok over stok og sten….

– Ti mundrette stykker af det medbragte toastbrød, røg ud lige der hvor jeg har erfaret, at “de gyldne” hænger ud. Først var det dog nogle ti-centimeters Gråskaller der guffede løs, men efter en stang tobak, kom de første Rudskaller til syne. Flotte eksemplarer på 20-25 centimeter cruisede rundt, og jeg agnede op. Så var det egentligt bare – via det lille wagglerflåd – at styre min flydende godbid hen foran næbbet på de største fisk 🙂

– Det pureste guld – smukt med smukt på!!! 🙂

Jeg fik hurtigt en håndfuld af de udsete eksemplarer bakset på land,  – bevares – et par lidt for hurtige Gråskaller var også oppe at vende, – men ellers må den kortvarige indsats kun betegnes som en succes!

Herefter gik jeg på bunden med majs på en større ikke-småskalle-venlig krog, hvor jeg også fik fem fine “guldklumper”. Igen 20-25 centimeter. Så de var aktive både på bunden og i overfladen, – høj sol er altså bare luxusvejr for fredfiskene. Desværre missede jeg landingen af en stooor Gråskalle omkring de 40 centimeter, – den ville jeg sgu gerne have haft på P.R.-listen. Krogholdet svigtede desværre lige ved netkanten….. Men 10 flotte guldklumper på en times “gold-diggin'”, kan jeg kun være fuldt ud tilfreds med!!! 🙂

– Den første – og mindste på 20 centimeter – var en tur på måtten til et pic. – Maleriske farver… 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s