DE FINDES ENDNU…..

– SÅ lækkert at se “Åens Dronning” tæt på igen 🙂

– Tog et aftentræk ved en af de fine små sydjyske åer, og havde nøje udvalgt en af de få lokationer i Danmark, som stadig giver en rimelig chance for at komme i kontakt med den sjældne og smukke Stalling…

Jeg daskede mod det fine lille vandløb bevæbnet med både den mest delikate af UL-pindene og min smækre #4-tørfluestang. – Fint valg! – For der var efterfølgende gevinst på begge “våben”, – oven i købet af fineste karat. For det var ikke kun bækørrederne, som ville smage på en lille grøn Mepps-spinner, men også denne lækre måls-stalling!.

Hello Beauty!!! – En grøn spinner er altid godt til Stallingerne

Bækørrederne har også rigtig gode forhold på dette stræk, – der er mange  af dem og de er i super kondition, – se bare denne smukke lille fyr, som var aftenens første fisk på land:

– En af de små, – men en ganske sprælsk fætter på Ul-gearet 🙂

Det var dog ikke alle de rødprikkede som fremstod i fineste form, – herunder er der et tydeligt bevis på, at gedderne er “i nabolaget”, – og også at en bækørred tilsyneladende er en nogenlunde robust fisk:

– Bækørred efter nærkontakt med et gedde-gebis…. Alligevel sulten og godt fightende

De første to timer havde givet masser af UL-action, men da aftenen skred frem, var der mere og mere aktivitet i overfladen…. – Små lyse døgnfluer blafrede rundt, men når flyvefærdighederne kiksede, blev de elegant hapset, når de ramte vandspejlet. – Stalling-elegance!

– Fine stallinger som gav stabile fights på tørfluepinden

Det lykkedes mig at fuppe to af dem med en lille Olive Dun Spent i str. 16. – Delikatesse-fiskeri og kratluskeri på en fantastisk aften!!!

(- Og det er over et år siden, jeg sidst fik hilst på en smuk Stalling: https://ulfisk.com/2017/06/02/en-blaa-kriger/ – i øvrigt fra samme å på samme spot! – 2017-eksemplaret var dog i en anden liga….) 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s