RED HOT RED SPOTS

– Chilirøde prikker i massevis

– En travl lørdag hvor diverse gøremål sendte mig Herning rundt. – Og uuuuups, – sandelig om ikke øsen næææsten helt selv kørte en mindre omvej…. Hej Heinrich og Herning Fiskepark, – En af UL-pindene ud af bagklappen og på med den effektive Attackspinner. – Søejer Heinrich mente at der var ganske gode chancer for en fin bækørred, så de næste halvanden time kunne måske resultere i en ny ultralight PR…?

Den første time gav mere end en håndfuld følgere, så der var fisk nok. – Alle tilsyneladende regnbuer af den forsigtige slags. – Men nu var det heller ikke dem jeg var kommet efter, så de fik besked på at “dingle af”…..

Ordren hjalp: – Næste følger valgte at daske til spinneren, og der var ingen tvivl om, at den gyldne rødprikkede flanke som blev fremvist ved hugget tilhørte en af “de bestilte”.

Og næste hug faldt kort efter – hårdt og beslutsomt. Modhug – fast fisk – røde prikker i overfladen. – Og det var en af de gode!  Efter et par heftige udløb, en del tumleri og hele to missede forsøg med nettet, lykkedes det at få den hidsige hanfisk på land. Yes mam!

(Som det ses herunder, faldt dagens “våbenvalg” i øvrigt på LRF’eren med tilhørende PENN-hjul. Spinneren var ABU’s fine 7 grams Fast Attack i sølv med – meget passende – røde prikker på bladet…)

– Et velplaceret nakkedrag senere var der ro på

Min hidtidige PR på UL’eren var på sølle halvandet kilo, – og endnu værre for en fudblods UL-tosse som mig, så var rekorden på letspin på lige godt to kilo. – Og de få PR’er som stadig står helt tilbage fra letspins-tiden, skulle gerne overgås med mine elskede minipinde.

Derfor blev smilet over den flotte bækørred kun bredere, da vægten først stoppede ved 2,3 kilo (fordelt på 58 yderst velproportionerede centimeter). – Lækkert, – og dermed kunne endnu en letspin-rekord elimineres. Se evt: https://ulfisk.com/om-mine-fangster/rekordlisten/

– De er uden tvivl kønnere fra åen, men denne er da ganske præsentabel? 🙂

Jeg nåede yderligere to kontakter med de rødprikkede, inden det blev tid til lidt heavy-gears størfiskeri, som – trods flere hugvillige “dino’er” – desværre ikke gav fisk på måtten.


 

2 kommentarer til “RED HOT RED SPOTS”

 1. ku forstå man var stolt og ville skrive et helt indlæg hvis det var en vildt fanget bækørrede ikke en put fisk

  1. Hej Allan, og tak for din kommentar…
   Til at starte med kan jeg gøre opmærksom på at alle indlæg er tagget i toppen, – ex. vil en put & take-fangst altid være tagget med “Action, ørredsøerne”, – ser du dette tag, kan du bare springe indlægget over, hvis du ikke bryder dig om put & take -fisk.
   Er du kun til bækørred taget i en å, kan jeg anbefale indlægget af 16.4.2018 lige under, – her er der fine å-bækkere, og så kan du altid finde å-fangede bækørreder blandt indlæggene (husk: ULFISK.com er en all-roundside), ex. https://ulfisk.com/2017/05/25/roedprikket50er/
   om en å-bækker på den sjove side af halvmeteren fra sidste år…..
   Jeg skriver i øvrigt om alle mine fangster store som små – og uanset hvor de er fanget, og kan i øvrigt fortælle, at det indlæg som generer dig allerede er læst af 350 andre, – så interessen for mine skriverier om put and take, har altså en ganske høj almen interesse. Og jeg mener da også selv, at det er en ganske køn UL-fangst jeg fik der 🙂
   Du kan også “glæde” dig til et par indlæg om småfisk i form af sild og fladfisk…. – men jeg kan også garantere dig at der vil komme masser af å-bækørred-indlæg i den kommende tid, – både UL og tørflue-relaterede.

   God fornøjelse og i øvrigt knæk og bræk med å-bækørrederne 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s