ÅRETS ARTSFANGST!

Min bette Guldmulte udløste en top fed præmie! 🙂

I den 1800 mand store facebook-gruppe ” Danske Artsfiskere” stemmes der 12 gange om året om “månedens bedste artsfangst”. – Og sandelig om ikke jeg løb af med hæderen samt en fin præmie i August måned, da min fine lille og – efter danske forhold – yderst sjældne Guldmulte opnåede flest stemmer. – Men i mandags blev det lige en tand federe…..

Ved sæsonens afslutning skal der nemlig vælges en “Årets Bedste artsfangst” mellem de tolv flotte fisk, som i hver sin måned har opnået flest stemmer. – Og de 28% af stemmerne som min lille guld-fyr opnåede, viste sig at være nok til at holde et par ellers super fede fangster bag mig. Læs om fangsten af min vinderfisk (hidtil eneste af denne art fanget i Danmark) lige her: FØRSTE GULDMULTE I DK

Guldmulten blev i november også godkendt som ny dansk rekord

Stoltheden over at løbe af med den danske rekord og titlen “Årets Bedste Artsfangst” er ganske stor, men præmien som den nye danske art udløste, er altså bare overvældende suveræn:

En guidet havfiskertur til Herthas Flak!!! 🙂

– og så endda med med “Flakkets mester” Anders Bjørn Wolff. Han er ganske kendt som en af danmarks mest seriøse tun-fiskere, men er vel også cirka den som kender det yderst artsrige område “Flakket” aller bedst. – Afgang er programsat til sidst på foråret fra Skagen Havn, og skulle nok kunne give endnu et par nye sjove arter til mit UL-scorekort. – Også selv om jeg muligvis ryger ud i lidt vægt/dybde-mæssige udfordringer, når mine små spinkle pinde skal ud på det stooore hav 🙂

Mulige arter er noget i retning af eksempelvis Berggylte, Grå Knurhane, Glyse, Stribet Fløjfisk, Lange, Blåstak, Rødnæb og Småmundet Gylte… – og jeg formoder at ingen af disse spændende arter er fanget på ultralet gear i Danmark før. – Det skal der laves om på!! 🙂

Uha det bliver fedt 🙂

Min seneste bådfangst var denne Triggerfish fra Azoerne (oktober 2022)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s