FERSKVANDSFRÆS

Vi fik nogle flotte Skælkarper i Tvillingesøerne/Sete Cidades – vilde omgivelser alligevel….

Azoernes smukke søer skal opleves! – Om det er Ildsøen, Furnas, Den Blå og Den Grønne Tvillingesø eller den småhemmelige São Brás, så ligger de omgivet af nogle “breathtaking” scenarier. – Vi fyrede den af i nogle af dem og fik i alt hevet 6 ferskvandsarter på land…

Vi tog en tur til Cete Cidades, – et idyllisk og roligt sted – for at se hvilke arter der kunne klaskes på scorekortet… Inden vi gik i gang med at fiske skulle vi dog lige drible lidt rundt i områdets kæmpe store spøgelseshotel – ret fedt og nogenlunde farligt sted, som ind imellem koster en overmodig azoerknægt eller to livet. – Adgang var strengt forbudt – så der skulle vi da selvfølgeligt ind… 🙂

Ganske fint med lidt adspredelse i form af en ikke-fiske-aktivitet…, – men nok om det, for snart lokkede søernes fine karpebestand:

Efter noget stabilt karperæs tog vi lige en slapper, inden de tre næste arter skulle på land. – Det blev til en yderst velkendte trio bestående af Aborre, Skalle og en lang slank UL-gedde på 75 centimeter.

Skælkarpen mødte vi også i Lagoa do Fogo mellem vores lækre Black Bass, lige som der også bor nogle kapitale karpe-basser i Furnas. På Sáo Miguel er der også enkelte mindre åer med semivilde Regnbueørreder og små Bass. – Så der er absolut ganske fine muligheder fornoget godt traditionelt ferskvandsfiskeri på øen, hvor et års-ferskvandsfiskekort koster noget under en 20’er….. – Til saltvandsfiskeriet kræves der ikke kort 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s