FLERE SKÆLLERE

For 4. gang i denne sæson hilste jeg på Skælkarpen

De 15 minutters Båndgrundlingefiskeri i den østjyske sø var jo hurtigt overstået med tre håndfulde på land, så der var også tid til at fiske lidt på søens andre arter. Der er både fine Skaller, Sudere, Sølvkarusser og især Skælkarper i søen. Og sidstnævnte korttidslånte jeg lige et par stykker af…

Jeg udskiftede den fine lille Aleris medestang med mine to smækre røde medelyn (Cherrywood 2-7 gram), og monterede et par solide karpekroge. Jeg fiskede med et par majskorn på hver krog, og det kan sådan nogle storskællede og skægtråds-monterede fyre altså godt lide 🙂 – Jeg startede dog med at smide en stor Sølvkarusse, inden jeg røg i infight med den første karpe. Jeg vandt og den noget slanke fisk kunne måles til 58 centimeter. – Herefter smed jeg en halvmeters-karpe, da krogholdet pludseligt røg, men jeg kunne slutte turen af med en fin 60’er, som havde mere sul på kroppen end den første:

Fin 60’er på måtten. En yderst velfightende fyr 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s