HAN GJORDE DET IGEN!…

Makker Peter tog virkeligt fat med disse tre taget på kun 20 minutter!!!!!

De tre “kollega-musketéer” – Alex, Peter og jeg – havde aftalt at mødes til et pighvarsats på den fantastiske vestkyst. Vi havde længe surmulet over den vedvarende vestenvind, men da chancen endeligt var der – i går onsdag – slog vi til! – Alex og Peter var “tyvstartet” uden det store held, så da jeg var på vej, foreslog jeg et forholdsvist nyt spot, og så kom der sgu liv i sagerne…

På vores sidste tur i 2021-sæsonen ramte Peter for alvor jackpot med to orn’lig’ vilde plader (læs evt. PETERS POWERPLADER), så her på årets første raid, var tændingen stor og optimismen – med rette – ganske høj. – For Peter præsterede lige en vild replay… 🙂

De tre tosser – og en hvar som lige ville være med… 🙂

Der var kommet et par store skrubber og en enkelt spætte på land, inden pighvarrene fandt frem til – i første omgang – Peters agn. Jeg stod et stykke fra ham, og kunne se “Meister Hvar” lande en flot rovplade på 38 centimeter! – Fem minutter senere var han for alvor spændt for, og fik bakset en endnu større plade op i sandet: 52 flotte centimeter. – Nu skulle jeg da lige hen og gratulere, men inden jeg nåede hen til min storsmilende kollega, var han hooket op med endnu en grov rovplade!!! – Denne lykkedes det også at få på land, hvor den kunne måles til hele 56 centimeter 🙂 🙂 🙂

Stor-hvar på 56 centimeter og 3,3 kilo. 3 hvar på 20 minutter!!

Herefter blev det mest til nogle hug og en del hygge – kollegasamvær på højeste plan :-). – Og lidt senere stamplede Alex så ind med denne meget smukke fisk:

Alex med en lækkert farvet hvar, som var omkring de 45-46 centimeter

Drengende stemplede ud først på aftenen – der skulle jo renses fisk 🙂 – det slap jeg desværre for 😦 – Det var ikke lige min dag, så jeg måtte nøjes med denne kylling af en skrubbe 🙂 🙂 🙂

Tøset trøstepræmie – nyt forsøg nåes forhåbentligt inden sæson er forbi i start juni

Som et lille hyggeligt koriosum kan det nævnes, at der i lørdags var knapt 150 mand til DM i pighvarfiskeri. – Her landede de mange håbefulde fiskere i alt 3… – altså som i TRE – pighvar på en hel dag. – Peter ville i den konkurrence altså have nuppet både 1. og 3. pladsen med to af de power-plader han landede – på 20 minutter.. 🙂 🙂 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s