SILKEBORG ZOO

Der var masser af regnorme-elskende arter på spottet

En lille påske-hygge-mede-tur til Silkeborg blev en yderst livlig affære. Jeg var egentligt ude efter et par hurtige arter mere til årslisten, – dem fik jeg vinget af i fin stil, men der var flere skællede fyre, som lige ville hilse på…

Jeg havde bare nuppet en bette flådmonteret UL-stang med til det korte å-stræk, da jeg gerne ville være mobil. Det var dog slet ikke nødvendigt, for der var hele fem forskellige arter som huggede på præcist samme spot!!. – Flåddet forblev faktisk under hele sceancen inden for godt 2 x 2 meter vand… 🙂

Det var Løjen jeg gik efter, og den stemplede ind som første art

Jeg spottede med det samme, at der var masser af fisk som cirkulerede rundt i forskellige vandlag. Øverst gik Løjerne, så jeg startede med at hapse sådan éen. Herefter fik jeg en Skalle, og derefter de to fyre på topbilledet: En lille Aborre og derefter en lidt overraskende Hork! Den har jeg ikke set fra det spot før, så det var en herlig sidegevinst. – Jeg spottede også nogle grundlinger, som jeg desværre ikke fik til at hugge. – Og sandelig om ikke der også rodede sådan nogle her rundt:

De store øjne og de rødlige finner afslørede denne fisk som en Flire!

Jeg fik hurtigt justeret flåddet til korrekt dybde, og så fik jeg endnu en tilføjelse til årslisten i form af et par fine Flirer. Der daskede også et par rigtig flotte eksemplarer omkring de 25 centimeter rundt, men de var slet ikke hurtige nok i forhold til zoo’ens små hurtige beboere 🙂

Hyggelig tur i et fantastisk forårsvejr!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s