2 NYE TIL PETER

Hele to sprit nye arter på kun fem minutter!

Påsken startede ud på bedst tænkelige måde med en godt-vejrs-aftentur til Lillebælt. – Jeg havde selskab af den altid muntre Peter, og dagens mission skulle igen igen eksekveres med tungevinduerne. Mission: “Nye arter til Peter” var – efter kaffe/øl-hyggen – snart i gang….

Det store ny-arts-håb gik i retning af Panserulk og Tangspræl. – To svære arter som ikke sådan lige spottes, og som kan være ganske tricky at overliste, – hvis endeligt man finder dem….. – Og dem skulle vi så have klasket på Peters arts-CV….. – Men hvor svært kan det egentligt være!?… 🙂 : Efter kort tid i vandet spotter jeg en fin panserulk, og Peter kommer hurtigt til. – Efter lidt nøklerier får en glad makker den flotte Panserulk op i vinduet. – Fedt!! Men jubelen fik ikke rigtig lov til at klinge ud, for Peter spotter med det samme en Tangspræl i den stak muslinger som lå lige bag ham. – Og igen resulterer en perfekt servering i en sprit ny art!

Der er ikke mange lystfiskere som ser en Tangspræl tæt på

Missionen var dermed hurtigt fuldført, men vi var da slet ikke færdige endnu. I løbet af de næste par timer blev det til flere tangspræl og den vanlige sammensurium af sandkutlinger, sortkutlinger, hundestejler, ålekvabber, fladfisk og ulke. Bl.a. fik jeg selv løftet min PR på almindelig ulk en anelse:

En kvabsefed ulk på flotte 24 centimer kunne notres som ny PR

En god aften som gav præcist hvad vi kom efter! 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s