FORÅRSKÅD SIBIRER

– Forårshygge – og endeligt en stør på land igen….

Mini-stængerne, mikrokrogene og feltakvariet blev kortvarigt skiftet ud med det tunge skyts, da jeg var en kende irriteret over at året hidtil havde budt på hele to nulture ud i størfiskeriets kunst. – Derfor var jeg ganske hævntørstig, da jeg kunne presse en lille tur til Hernings Stør-mekka ind i weekendprogrammet….

Der var nærmest stress på, da jeg nåede til den udvalgte fiskeplads, for mit 4-timerskort var nærmest allerede i gang, inden jeg startede udpakningen (sådan går det, når der lige skal snakkes på vejen… 🙂 ) – Derfor blev mine boilies hældt i søen med det samme, og først herefter gik jeg i gang med at pakke mit habengut ud. – Og så skal jeg da love for at det blev kaotisk, for der var fast fisk efter knapt to minutter! – Jeg boksede rundt med stangen i den ene hånd, mens jeg forsøgte at klargøre landingsmåtte, vejeslynge og værktøj med den anden 🙂 🙂 🙂 – Det gik – efter en super forårsfrisk fight – heldigvis godt, og jeg kunne notere mig årets første “dino-fisk”:

Fin – dog noget slank – Sibirisk Stør på 139 centimeter og vel omkring 12 kilo

De 139 centimeter var en tangering af min hidtil største Sibiriske Stør, men vægtmæssigt kunne dagens dino ikke følge med denne fine sag fra 2017:

En 139’er fra Donslund som vejede næsten 2 kilo mere (arkivfoto, ULFISK.com)

Efter genudsætningen af sibireren havde jeg – ud over en del pillerier – fast fisk hele to gange, men mistede uheldigvis begge efter flere minutters fight 😦 – Det sker ellers ganske sjældent, når først de er kroget…. Hrmpfff!!! 😦

Når der var stilstand i huggene, hyggede jeg igennem med kaffe, kage, pilsnere og smøger – vejret var jo bare fænomenalt! – Og der var i øvrigt også masser af forårskådhed at spore blandt padderne:

“Get a Room!” – og stop det dér i min vejeslynge, tak!! 🙂

Dejligt endeligt at få en stør på land igen! – Next op med UL-gearet bliver nok nogle af de her: Stenbider, Ising eller Brødding samt mikroerne Elritse, Strømskalle, Hundefisk, Løje og Solaborre…. – Stay tunet….


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s