DEBUT-DINO’ER

– I andet forsøg lykkedes det at finde en stør til Peter 🙂

Min gode makker Peter har længe været interesseret i størfiskeriet, og så måtte vi jo hellere se, om ikke vi kunne arrangere nogle tumlerier med de “forhistoriske fossil-dinosaurer”… – For ikke så længe siden kiksede vi på en fire-timers tur til Herning fiskepark, – men lidt fik vi da med derfra, – og netop dét gjorde udslaget på dagens tur til Donslund….

Den gode Heinrich (søejer ved Herning Fiskepark) var nemlig i gavehumør, da vi aflagde besøget tidligere. – Vi fik hver en pose af hans boilies, og de var selvfølgeligt med på formiddagens firetimers-sats til Donslund Størsø. En tur som startede med et god hug til undertegnede, men eller var de første par timer ganske rolige, dog med sporadiske halv-svage markeringer. – Vi kom herefter i tanke om vores lille Herning-gave, som lå og rodede rundt i tasken. – Vi fik smidt “Heinrichs Boller“… 🙂 🙂 🙂 på vore hair-rigs, – og så begyndte der for alvor at ske noget!

Peter var godt spændt for og fik størens power at føle – fedt! 🙂

Vi missede først et godt hug hver på den nye agn, inden makker lykkedes med at sætte krogen. – Fast fisk! – Og så blev der ellers sat hårdt mod hårdt 🙂 – Den landlevende vandt, og den vandlevende endte uden dramatik i vejeslyngen. – Peters første stør blev en flot og velproportioneret Hvid Stør på 116 centimeter, – en herlig debutfisk:

– SÅ lykkedes det endeligt at få den første på land,- og glæden var ikke til at tage fejl af 🙂

Den flotte fangst blev fejret med lidt tobak, – men kort efter havde Peter lagt hans rig ud i suppen igen… – … Hvor den ikke fik lov at ligge urørt hen ret længe. – Der var igen en dino-drønnert, som havde forelsket sig i de lækre boilies. – Denne gang en yderst svagt fightende Diamantstør, – Peter fik den overraskende hurtigt ind til bredden, hvor jeg tog chancen og baksede den i slyngen. Det krudt den 117 centimeter lange fisk ikke fik banket af i vandet, brugte den så til gengæld på måtten, hvor Peter baksede en del med at få styr på kræet 🙂

Genudsætning af den fine diamantstør (samme som på topbilledet)

Jeg blankede selv fuldstændigt i dag (2. størtur i træk, – det har jeg sgu aldrig prøvet før), men det var nemt at trykke på “pyt-knappen”, for glæden over de to fine debut-fisk til min gode makker var ganske stor 🙂

Vi rundede dagen af med et par timers hyggefiskeri i Vejle Fjord, – havørrederne så vi ikke noget til, men både selskabet og vejret var i top, så det betød sgu egentligt ikke så meget. – Den havs’ørt’ fanger vi nok næste gang 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s