ULKE GRAND SLAM!

Alle 3 salte ulkearter på samme tur!: Almindelig, Panser og Langtornet

En spontan tur til “tungevindues-land” blev en yderst livlig affære. – “Basecamps” feminine islæt skulle til “hudplejeaften” hos nabokonen – ooooog – det var sgu vist ikke lige noget for mig… 🙂 – Så tungevinduet røg på bagsædet, mens waders, pandelampe og agnboks røg i bagagerummet. – Fremme ved spottet startede festen med det samme….

Hurtigt fik jeg snydt en sandkutling (dejlig “opvarmningsart”), en ålekvabbe, en sortkutling, to styks almindelig ulk og – ikke mindst – et eksemplar af den højt profilerede tangspræl, – sindssyg lækker første time!!! – Herefter satte jeg – uden held – alt ind på at finde den lille kastanjebrune Ringbug. – Det ser ikke ud til at den dukker op i denne sæson desværre 😦

– Den sidste time blev endnu federe end den første – der var sgu dobbelt op! 🙂

Ringbugen blev opgivet efter tre kvarters intens spotning, og jeg vendte tilbage til de oprindelige jagtmarker. – Og så blev der trykket på speederen igen! Jeg lagde ud med endnu et eksemplar af de to kutlingearter, men jeg noterede også dobbelt op på både ålekvabbe og tangspræl – vildt fedt!

– Tangspræls-kærlighed i akvariet 🙂

Det sidste kvarter – klokken var nu 23.00 – gik jagten ind på en såkaldt “ulke-grand-slam” – den svære kunst at lande alle tre ulkearter på en og samme tur!. – Først ramte jeg aftenens første panserulk (altid en top-lækker fangst), som med lidt besvær blev lokket af et lille stykke reje. Samme agn blev herefter hapset af turens tredje almindelige ulk og lige efter endnu en Panser-fætter.! – Og i sidste sekund inden hjemad-tid spottede og fangede jeg sidste led i min “slam” – den smukke lille Langtornede Ulk! – Og dermed kunne jeg – på kun et kvarter – notere mig – og storjuble over – min første “slam” 🙂

– SLAM!!! – og hjemad det gik efter en feeeeeed tur! 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s