LÆKKERT TIL VÆGGEN

– Favoritfisken – den smukke Stalling – har fået ærespladsen lige i centrum

– Som artstosse ææææælsker jeg bare at glo på alle de smukke fiskearter som vores dejlige natur byder ind med. Og nu har jeg fundet en genvej til lige netop “fiske-gloning” i de situationer, hvor kalender eller vejr spænder ben for en tur til vandet… – En super fed og farverig plakat. – Og den skal i – ærede læsere – da også lige se….

Den super flotte vægdekoration er illustreret og smukt farvelagt af Carl Christian Tofte – og han er åbenbart sygt dygtig! 🙂
Den farvestrålende sag er opdateret i december 2020, og omfatter de 36 hjemmehørende arter samt 11 “invasive”, og er dermed nææææsten komplet….: Der mangler desværre den lille smukke Bitterling, hvilket jeg har gjort udvikleren opmærksom på. – Så ved næste opdatering må det forventes, at der for første gang vil være en 100% komplet plakat på markedet…

– Den nye vægdekoration kom på plads i kontorets “fiskehjørne”

Det ret lækre kunstværk måler hele 70 x 100 cm og koster den nette sum af 350,- kr. ved natur-shop.dk 🙂 – Jeg valgte at undlade en fuld indramning og satte den i en simpel magnet-ramme udført i naturtræ. Den fandt jeg ved Panduro Hobby.

– Den farverige Solaborre er også med

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s