NYE JAGTMARKER…

– En stabil gevinst udløst af fiskeriet med tungevinduet

– Østkysten var skiftet ud med et pionérspot i det vestjyske, da tungevinduet skulle søsættes søndag morgen. – Bare lige for at se hvad der rørte sig i mørket – for det er nemlig lige præcis det som et tungevindue kan – alt liv eksponeres gennem den oplyste akrylplade. Det nye spot var dog ikke på niveau med de vanlige jagtmarker, men lidt liv var der da….

Tidligt op og i gang med tungevinduet i det vestjyske. Vinden og lufttemperaturen var perfekt planlagt, men vandet var desværre alt for grumset til at jeg for alvor kunne se noget :-(. – Alligevel lykkedes det at få lidt arter på land, for gennem grumset fik jeg spottet hhv Lerkutling, Havørred, Ålekvabbe, Tangsnarre, 3-pigget Hundestejle og Skrubbe.

De sidstnævnte havde jeg i hånden og dermed kom der 3 arter mere på årslisten 🙂

Især Skrubben var rigtig fin, og ind til nu… den største fisk jeg har fået via tungevinduet. Den lå helt inde på 20 centimeter vand, og hapsede hurtigt mit ellers ret slatne stykke børsteorm 🙂

Mørk og godt camoufleret!, – men gennem et tungevindue spottes alt 🙂

Fin testtur til et spot som klart skal prøves igen i foråret, hvor sigten forhåbentligt er noget bedre. Jeg er ikke i tvivl om at der gemmer sig nogle spændende arter i dette område.

Jeg lukkede dagsprogrammet af med et lille stop ved en lokal sø, som er ret givtig i forhold til den lille 9-piggede hundestejle. Jeg fik hurtigt to stk på tanagokrogen agnet med regnorm, og dermed kom 2022-artstælleren op på 9 🙂

Den forreste var ny PR med sine 5,1 centimeter – fed afrunding på turen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s