TORSKEN TOG OVER

– Torsken gav action i vintermørket

Femte skud i Sortvels-bøssen løb af stablen forrige lørdags aften + nat….. – Og denne gang med forstærkning fra øverste hylde i form af “sortvels-slayeren” Mark Hemmingsen. – Mark har efterhånden haft en god stak af den lille sorte fyr i hænderne, så der var god mulighed for at finpudse teknikkerne. – Men desværre lykkedes det heller ikke denne gang :-(…

Vi mødtes i det østjyske sidst på aftenen, og havde snart fået placeret vore tackler med sortvelse-guf på krogene. Ventetiden satte ind i den kolde januarvind, mens vi – over de lunende kaffekopper – fik udvekslet alskens artstips. Max hyggeligt!

Jeg har efterhånden lært området godt at kende, og det var her jeg for godt tre år siden fangede de første fine fladfisk med UL-gearet. De foregående sortvelse-forsøg har dog også med succes sendt mig ud på jagt efter andre arter. – Bl.a fik jeg i sensommeren fat i tre flotte slethvar, inden jeg endnu engang måtte se mig slået af den lille sorte slyngel….

Læs evt. om den her: fiskeatlas.ku.dk/nyheder/Sortvels

Da aftenen blev til nat, skete der noget! – Den ene af mine stænger bøjede ganske stabilt i nedadgående retning, og jeg fik sat krogen. Der blev fightet ganske godt i den anden ende, men selv om fisken afslørede sig som en ganske fin torsk, var jeg dog alligevel lidt hængeøret. Bevares, – en god torskefight er sgu altid fed, og det var trods alt også 2022-sæsonens første gevinst, meeeeen den måtte da gerne have været ovre i den dybsorte sortvelse-kulør…. 🙂

Lidt senere blev det til yderligere en torsk til undertegnede, inden Mark også fik en enkelt til årslisten. – Sortvelsen så vi ikke noget til – nyt forsøg coming up! 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s