MORGEN-VINDUES-RÆS

Peter har allerede godt fat i tungevinduesfiskeriet – her med en god ulk

Normalt foregår fiskeriet med tungevinduerne aften eller nat, men hvorfor ikke prøve i nattens sidste timer? – Peter og jeg gav det et skud – mest af nysgerrighed, for lige at se om der var flere fisk inde i perioden op til morgenlyset brød frem….

Vi mødtes i det østjyske lidt over 05.00, og efter lidt kaffehygge var vi hoppet i waders og snart var vinduerne på vandet. Vi kunne lige nå tre timers spotning/fiskeri inden lyset ville forstyrre fiskeriet, og vi fik da også snart spottet nogle forskellige arter.

Via Sandkutlingerne er der fangstgaranti på pladsen

Der var ikk’ så’n overdrevet livligt…, men vi fik da spottet et par ulke, et par panserulke, et par tangsnarrer, et par ålekvabber, et par rødspætter, en masser sandkutlinger, en torsk, en lille tangnål, to UV-jægere og en vinterbader :-). – Så det var ikke just prangende, hvad der var at gå efter…. Peter var dog effektiv på de chancer der bød sig og fik en pæn ulk på 22 cm, nogle sandkutlinger og en rigtig flot ålekvabbe.

En ganske stor ålekvabbe måtte en tur op i Peters vindue

Jeg bommede til gengæld på cirka alt hvad jeg forsøgte mig på og måtte nøjes med sandkutlinger og en ålekvabbe…. – Men skidt med det, for det var som altid super hyggeligt. – Og vi fik da konstateret, at pladsen absolut ikke holder flere fisk – hverken antals- eller arts-mæssigt – i morgentimerne under lavvande. – Næste tur bliver en aften/nat-tur og helst med højvande 🙂

– En nuttet lille ålekvabbe blev årets UL-art nummer 3 – en ganske rolig start….

Senere tog vi lige et skud på havørrederne på en nærliggende kyststrækning. – Fedt at daske rundt i det gode vejr og hyggefiske. – Vi forventede ikke det helt store rush, og det kom heller ikke. – Peter havde dog kortvarigt en fin kontakt på et sort/rødt blink, så lidt liv var der da 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s