KRABBE ELLER KVABBE

– Her er den så 🙂 – Den lille generte Femtrådede Havkvabbe, – spændende og svær art

Tidligere på efteråret gav jeg Havkvabben et skud sammen med Kasper Strube og Dennis Stenger. Ved den lejlighed blev det til en ustyrlig masse Hvillinger, en god stak Smelt, et par Ål og to flotte Skægtorsk til Kasper. – Men “aftenens stjerne” Havkvabben udeblev. – Forsøget blev gjort igen – denne gang i “ensom majestæt” – og i vanlig jubeloptimistisk stil, for NU skulle den lille drønnert sgu på listen….

Og fandme om det ikke lykkedes at hilse på Kvabben efter bare 20 minutters fiskeri 🙂 – Først hapsede en krabbe min godbid i mørket – og så nappede det kort efter igen… En krabbe igen? – Nej, for op kom Havkvabben sgu’!!. – SÅ fedt med en ny art på UL-CV’et, – Hold da magle jeg var glad, – og kom vist til at råbe et “hell yeah” ud over den mørklagte havn 🙂 🙂 🙂

Hmmm – lortefoto, men man kan da ane det tilfredse smil 🙂

Jeg startede fiskeriet igen, og straks fulgte endnu en krabbe – og kort efter endnu en Kvabbe!!! 🙂 – Så efter bare tre kvarters fiskeri havde jeg haft hele to eksemplarer af den yderst sjældent landede art på land. Vildt!

Kvabbe to på måtten. – Her ses også min stangtop med click-on-knæklys

Herefter gik der stilstand i fiskeriet, men det gjorde ikke så meget, for vejret var fantastisk, øllen var kold og kort efter blev selskabet sgu også ganske forrygende… – For den muntre Dennis kiggede forbi, og fiskede med de sidste par timer. Og snart sørgede Smelt og Hvillinger for at vi fik nok at se til 🙂 – Vi fik hver en håndfuld store fede Smelt på land – helt op til 22 centimeter!! – Hvillingerne var i samme antal og størrelse, så der var godt gang i både fiskeri og hyggesnak 🙂

– Mine to fine Femtrådede Havkvabber målte hhv 17,1 og 17,3 centimeter

2 kommentarer til “KRABBE ELLER KVABBE”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s